Hvordan sjekke samtaleloggen på en Alltel Prepaid

Hvordan sjekke samtaleloggen på en Alltel Prepaid


En av tjenestene som tilbys av Alltel til sine kunder er å tillate dem å vise sin anropsloggen på nettet. Dette gjelder også for kontantkort-kunder, samt de som er på kontrakter. For å gjøre dette krever ikke spesialkunnskap eller noen teknologi mer avansert enn en mobiltelefon og Internett. Overvåking samtaleloggen kan være en måte å holde orden på utgående og innkommende anrop, og gir deg mulighet til å holde kontroll over telefonen utgifter.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Alltel nettsted (se Ressurser) og klikk "Registrer" for å få elektroniske tjenester. Når du har gjort dette, vil du bli gitt et brukernavn og passord som du kan gå inn på nettsiden for å få tilgang til dine egne funksjoner for forhåndsbetalte telefonen.

2 Logg inn på kontoen din, og velg "Regninger og rapporter" fra menyen øverst, og klikk "enkeltlinjer og avgifter." Hvis du har mer enn én telefon i kontoen din, velg den forhåndsbetalte nummeret du å se på.

3 Bla nedover for å vise anropsloggen, som vil dokumentere innkommende og utgående anrop på forhåndsbetalte linje, oppført etter antall og lengde på samtalen. Gjenta prosessen med alle tallene som er oppført i kontoen din. Klikk på "Logg ut" når du er ferdig.