Hvordan sjekke overføring væske i en 2006 Suzuki Forenza

Suzuki lanserte sin kompakte sedan, Forenza, i 2004 årsmodell, og produksjonen varte gjennom 2008 årsmodell. 2006 årsmodell Forenza kom i to trimme nivåer, Base og Premium, som begge kom standard med en 126-hestekrefter, 2,0-liters motor og en fem-trinns manuell girkasse; både trimme nivåer hadde også muligheten til å legge i en fire-trinns automatisk girkasse i den manuelle plass. Verken av Forenza er tilgjengelige sendinger har en peilepinnen for å sjekke væskenivået - må du sjekke det via en sjekk-and-påfyllingspluggen på overføringen.

Bruksanvisning

Kontroll av automatiske girkasser nivå

1 Kjør Suzuki for omtrent tre miles å sirkulere væsken gjennom sendingen, deretter parkere bilen på et plant underlag. Sett bilen i "Park", sett på parkeringsbremsen og la motoren i gang.

2 Løft fronten av Forenza av bakken, ved hjelp av et gulv jack, og posisjon bukker under Forenza er underramme. Senk Suzuki på bukker.

3 Krype under bilen og finn overføring fyllepluggen på passasjersiden av overføringen, under drivaksel.

4 Sett et avløp fat under påfyllingspluggen og ta ut kontakten, og ved hjelp av en skralle og Suzuki verktøy No. DW260-070. Når fluid strømmer fra hullet, er nivået riktig. Hvis væsken ikke strømmer fra påfyllingshullet, legge automatgir væske ESSO LT71141, ved hjelp av en flex-hals trakt, før den renner fra påfyllingshullet.

5 Rengjør påfyllingspluggen med en ren, lofri klut og hånd skru den inn i påfyllingshullet. Skru påfyllingspluggen til 33 fot-pounds, med en momentnøkkel og Suzuki verktøy No. DW260-070.

6 Hev Suzuki off bukker, ved hjelp av et gulv jack, og fjern bukker. Senk bilen til bakken.

Kontrollere manuell girkasse væskenivå

7 Parker Forenza på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Løft fronten av bilen, ved hjelp av et gulv jack, og posisjon bukker under underramme. Senk Forenza på bukker.

8 Krype under bilen og finn overføring check-and-påfyllingspluggen på førersiden av overføringen, like bak drivakselen.

9 Plasser et avløp fat under innsjekking og-påfyllingspluggen og fjern den, ved hjelp av en skralle og socket. Sett en finger inn i hullet og føler for girolje. Den korrekte nivået av oljen er på bunnen av sjekk-og-påfyllingshullet.

10 Kutt enden av munnstykket av en flaske SAE 80 girolje, ved hjelp av et verktøy kniv, og sett munnstykket inn i check-og-påfyllingshullet, hvis nivået er lavt. Klem på flasken for å starte strømmen av olje i girkassen. Gjenta dette trinnet til oljen strømmer fra check-and-påfyllingshullet.

11 Rengjør innsjekking og-fyllepluggen med en ren, lofri klut og hånd-stramme den inn i sendingen. Stram innsjekking og-fyllepluggen med en skralle og socket - tar seg ikke å over-stramme pluggen.

12 Hev Forenza av bukker, ved hjelp av et gulv jack, og fjern bukker. Senk bilen til bakken.