Hvordan sjekke overføring væske i en 2006 Mercedes C230

Tyske bilprodusentene har stått overfor et interessant dilemma for år. På den ene siden, tysk presisjon ingeniør og høy kvalitet byggemetoder vanligvis gjør for biler som kjører langt lengre og Herder enn konkurrentene. På den andre pålitelige deler betyr forhandler tjenesten kommer med ingenting å gjøre, og lite inntekt fra reservedeler. Så hvordan Mercedes komme rundt dette? Ved å ikke inkludere små ting - som for eksempel en overføring peilepinnen.

Bruksanvisning

1 Kjøp en C230 overføring peilepinnen, delenummer W01333-1932667. Du kan kjøpe en fabrikk tjeneste peilepinnen på nettet eller på din lokale Mercedes stealership for helt rimelig pris på $ 63.

2 Se for peilestaven rør / overføring fyllrøret på baksiden av motoren. Det er dekket av en svart plastlokk, og er sikret med en svart eller rød låsepinne som du må bryte for å fjerne hetten. Dette er Mercedes måte å vite hvis du hadde den frekkhet å sjekke dine egne væsker mens de fortsatt er under garanti.

3 Ta av lokket, og bruk peilepinnen for å kontrollere overføring væske som du ville gjort på en hvilken som helst annen bil. Fyll etter behov.