Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Chevy Cobalt

Chevy Cobalt dekkene er faktisk "der gummi treff veien." Det er derfor du trenger å sørge for at dekkene har riktig trykk. Hvis dekkene på din Chevy Cobalt er oppblåst riktig, vil du få den beste gass kjørelengde og optimale kjøreegenskaper.

Bruksanvisning

1 Skaff et dekk trykkmåler. Du har flere valg å gjøre for å finne ut hvilken er den beste form for deg. Bestem mellom typer med valgavlesninger eller trykk pinner. Hvis du ønsker å dra nytte av moderne teknologi, kan du kjøpe en som bare leser du trykket.

2 Vent på dekk for å kjøle og gå tilbake til sin naturlige trykket. Kjører rundt eller forlater bilen i solen og varmen vil gjøre luften inni dekkene utvide, forvrenger trykket lesing.

3 Skru caps fra dekkenes ventil stammer. Hvis du aldri har gjort dette før, bør du vite at disse klarer å forsvinne lett. Legg dem på et trygt sted som lommen.

4 Koble dekk trykkmåler til hver ventilspindel en om gangen. Det er en enkel måte å sørge for at du gjør det riktig. Hvis du hører susing, betyr dette at luften slipper ut, og måleren er ikke skikkelig festet. Presse hardt nok og i riktig vinkel. Ikke stol på hukommelsen. Noter hvert dekk press.

5 Dobbeltsjekk for å sikre at dekkene er fylt til produsentens anbefalte press. Din 2008 Chevy Cobalt LS kommer med dekkene skåret på P195 / 60R15 87s. "P" betyr at dekket er beregnet for personbiler bruk. Den "195" er bredden av dekket i millimeter. De "87s" menes at hvert dekk vil være i stand til å støtte 1,279 lbs. eller 580kg. Å vite disse grensene er viktig slik at du kan observere riktig vektfordeling. Overskridelse riktig vekt grensene for dine dekk kan redusere ytelsen til og med føre til svikt.