Hvordan sjekke gjeldende OS i en Blackberry

Hvordan sjekke gjeldende OS i en Blackberry


OS, eller operativsystemet, er programvaren som styrer hvordan en Blackberry smarttelefon opererer. OS bestemmer utformingen av grenseflaten, og til å kontrollere hvordan applikasjoner og prosesser som kjøres. Generelt sett, et OS med et høyere versjonsnummer vil gi bedre resultater som senere versjon vil inneholde feilrettinger og prosessforbedringer. Hver Blackberry smarttelefon vil ha en OS-versjon i formatet "XXXX", med hver X representerer et tall. De to første tallene representerer den samlede versjon, for eksempel 4,5 eller 5,0, mens det siste tallet representerer den faktiske bygge på at programvareversjon.

Bruksanvisning

1 Trykk på Blackberry-tasten, som er til venstre for styrekulen eller styreflaten, for å få opp programlisten.

2 Bla ned til verktøyikonet, som skal være oppført som "Alternativer", og velg det. På noen Blackberry-modeller, må du kanskje velge "Innstillinger" og deretter "Alternativer".

3 Rull til "About" og velg den. Du vil se en hvit skjerm med mye informasjon. Den tredje linjen vil starte med "v" og etterfølges av programvareversjonen. For eksempel "v.4.5.0.37" er OS versjon 4.5 og bygge 37.