Hvordan sjekke drivstoff sprøyte med node Lys

Hvordan sjekke drivstoff sprøyte med node Lys


Noid test lys gir en rask måte å sjekke mate kretser som kobles til hver elektronisk drivstoff injektor i kjøretøyet. De forteller deg om spenningen er nå hver injektor og hjelpe deg å avgjøre om en bestemt drivstoff injektor sele krever nærmere ettersyn etter løse kontakter, frakoblede ledninger eller ødelagte kretser. De selv indikere problemer med bilens datamaskin eller kontrollmodul. Du kan trygt utføre denne diagnostiske rett i garasjen din, og lagre reparasjonskostnader.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og ta av luftfilteret fra toppen av motoren for bedre tilgang til hver drivstoff injektor, om nødvendig. Bruk en Phillips-skrutrekker.

2 Fjern noen annen komponent, om nødvendig, for å få tilgang til de injektorer 'sele ved bruk av en skralle, kort skralle forlengelse og socket. Merk komponentenes elektriske kontakter, for å unngå forvirring under montering prosessen.

3 Trekk ut strømkontakten fra første drivstoff injektor. Disse kontaktene kommer med en låsetapp, for å unngå at motoren vibrasjoner fra å koble injektoren. Ha dette i bakhodet for å unngå å bryte slusene.

4 Koble noid lys til det elektriske ledningsnettet kontakten som du nettopp koblet fra.

5 Start motoren og kontroller noid lys. Hvis injektoren feed kretsen fungerer som den skal, bør du se noid lyset blinker. Ellers må du feilsøke denne kretsen, bilens datamaskin eller modul.

6 Slå av motoren. Fjern noid lyset fra det elektriske ledningsnettet kontakten, og plugge inn kontakten til sin drivstoff injektor.

7 Sjekk resten av drivstoff injektor kretser følgende trinn 3 til 6.

8 Bytt ut noen komponenter, inkludert luftfilteret, hvis du hadde å fjerne dem.

Hint

  • Hvis du ikke har tilgang til en noid lys for det aktuelle kjøretøyet merke og modell, kan du være i stand til å låne et sett fra ditt lokale auto deler butikken.