Hvordan sikre en motorsykkel for Transport

Hvordan sikre en motorsykkel for Transport


Hvis du skal på ferie og du ønsker å ri på motorsykkel, kan du ønsker å transportere den til din destinasjon. Du må kanskje også å transportere motorsykkelen hvis du tar den til en mekaniker eller flytting. Når du lære hvordan du gjør dette, bør det ta deg ca 15 minutter å sikre motorsykkelen oppreist i en pickup lastebil er tom seng.

Bruksanvisning

1 Sett opp en rampe som fører fra bakken til sengen av pickup lastebil. Pass på at rampen er stødig og tåler vekten av motorsykkelen og mennesker.

2 Last motorsykkelen inn i sengen av pickup lastebil. Med en person på hver side av motorsykkelen og, om mulig, en tredje på motorsykkel bakre, guide motorsykkelen opp rampen og inn i sengen av pickup lastebil til motorsykkelens forhjulet berører foran sengen.

3 Koble kablene fra hver styret til tie-downs på motsatte sider av lastebilens seng. En eller to personer bør holde motorsykkelen stødig mens du gjør dette. Fest to kabler til motorsykkelen bakre og fest dem til å tie-downs på motsatt side av sengen. Kablene skal være stram uten slakk, slik at motorsykkelen stå oppreist på egen hånd.

Hint

  • Dersom motorsykkelen ikke passer i lastebil seng, fest det diagonalt eller la bakluken ned.