Hvordan sikre Custom bygget motorsykler

Hvordan sikre Custom bygget motorsykler


Du har en eneste, bare for deg, unik chopper at du har lagt mye penger i. Nå .. Hvordan sikre det. Ett problem; du kan ikke bare slå opp bluebook pris, og få et tilbud fra en forsikring agent. Disse tilpassede babyer er vanskelig å registrere, og mye vanskeligere å forsikre med en stor prislapp.

Bruksanvisning

1 Hvordan sikre Custom bygget motorsykler

Kostnaden for den tilpassede sykkel kan være doble prisen på en fin, ny Harley. En ting er sikkert, er å få sykkelen utbygd. Forsikringsselskapene liker ikke de høye erstatningskostnadene. Å ha bevis på pengene du har investert er svært viktig.

2 Hvordan sikre Custom bygget motorsykler


Hvis du finner en forsikringsgiver, de vanligvis bare ønsker å gi deg ansvar, bare for å dekke de involverte. Hvis du finansiere sykkel, trenger du full dekning.

3 Hvordan sikre Custom bygget motorsykler


AAA er en bedrift i noen stater som vil sikre en tilpasset sykkel. Det beste alternativet er å komme på nett, få sitater fra så mange forsikringsselskaper som mulig. Shoppe rundt på nettet. Ikke kaste bort en masse tid kjører rundt. Du kan finne en agent som forstår hvor viktig denne sykkelen er til deg; og hvorfor du må beskytte investeringen din.

4 Noen stater krever årlig eller halvårlige sikkerhetstester, og / eller inspeksjoner av DOT. Du bør ha sykkelen utbygd i tillegg. Etter å ha alle kvitteringer på hånden ville være svært nyttig.

Hint

  • Ring og spør så mange spørsmål som du kan gjør at sykkelen vil bli vurdert til prisen du har i den.
  • Les politikken, grundig, sørge for at alt du avtalt med din agent er der inne.