Hvordan Ship Har en JDM bil til California?

Shipping en JDM (Japanese Domestic Market) bil til California er ikke umulig eller vanskelig - det er bare utrolig dyrt og tidkrevende. Japan og USA har ulike krasj og utslipp teststandarder, som kan gjøre å registrere en JDM bil i Amerika en lur løsning som krever tonnevis av juridiske papirene og dyre modifikasjoner. California er spesielt strenge når det gjelder å registrere utenlandske biler, men det er noe du må tåle å fylle det yen for en R34 Skyline eller JDM Civic Type R.

Bruksanvisning

1 Sjekk National Highway Transit og sikkerhet Association liste for biler godkjent for registrering i California. Listen over godkjente biler vil inneholde en sub-liste over endringer som kreves for å gjøre bilen møte oss krasj-test og utslippskrav. Høyreratt er ofte en deal-breaker for innførsel, men du vil være i stand til å sertifisere bilen hvis noen versjon av det noensinne ble tilbudt i venstreratt.

2 Finn en NHTSA Certified Commercial Importør eller Independent kommersiell importør. Berømte importør Motorex er nå ute av business, så ta en titt på EPA listen over sertifiserte importører i avsnittet nedenfor. Denne listen er oppdatert per 2009, men vanskeligheten med bil import bør være tydelig ved det faktum at det er bare syv sertifiserte importører i landet.

3 Betale for å få bilen endret for å møte amerikanske krav. For eksempel endringer som kreves for å registrere en Nissan skyline inkluderer ny front og bak uknuselig glass, nye støtfanger støtter, sterkere indre dør støtter, US-juridiske frontlykter og baklykter og US-spec katalysatorer. Hver importør har sitt eget sett av standarder, som er godkjent av EPA og NHTSA; ikke hver importør kan importere alle kjøretøy, så du trenger å shoppe rundt.

4 Fyll ut riktig papirene. Din importør bør gå gjennom den aktuelle papirene, som vil omfatte en NHTSA og EPA sertifisering, VIN registrering, importør registrering og sertifikat for modifikasjoner og inspeksjon. Etter at du får papirene fylles ut, prosedyrene for registrering av bilen er de samme som de ville være å registrere en bil fra ut av staten.

Hint

  • Mellom prosessene ved kjøp, frakt, modifisere og registrere bilen, kan du forvente å måtte vente ca seks måneder, og bruker to eller tre ganger hva bilen vil koste å kjøpe og registrere seg i Japan.