Hvordan Ship et kjøretøy Seas

Shipping en bil i utlandet er en prosess som kan enkelt gjøres, men kan være ganske kostbart, avhengig av hvor du leverer bilen din. Generelt bør skips ta mellom sju til 14 dager, avhengig av destinasjon. Imidlertid er avstanden ikke det eneste som brukes til å beregne fraktkostnader. Landene har ulike avgifter eller skatter grunn når en forsendelse kommer. Du må være i kontakt med din bil transport selskapet å bestemme alle de avgifter som skal være grunn på det tidspunktet. For å kunne kjøre den bilen når du og det blir det, kan det være nødvendig å få en stat / land utstedt førerkort og betale eventuelle registreringsavgifter knyttet til nye bilskilt eller periodisk kjøretøykontroll.

Bruksanvisning

1 Ta kontakt med US Department of State for å finne ut hvilke avgifter og dokumenter du være ansvarlig for eller trenger å kjøre bilen når den kommer.

2 Søk etter internasjonale bil transport selskaper i ditt område. Sammenligne ulike priser og informere dem om eventuelle problemer og avgifter State Department har åpenbart.

3 Lever bilen til porten bilen vil være avgang. Hvis du bor i en by med en stor port, eller kan få bilen din til en viktig havneby lett, kan kostnadene bli redusert. Men hvis du ikke kan få bilen dit selv, vil rederiet må sende en driver for å plukke opp bilen og levere den til portplasseringen.

4 Innhente alle nødvendige papirene fra transportselskapet på bilens avreisedato, forventet ankomstdato og anløpshavn. Selskapet vil gi deg en detaljert reiserute med spesifikke detaljer om kjøretøyet. Denne informasjonen vil være avgjørende for å hevde bilen.

5 Krev bilen på porten når bilen kommer. Noen biler kan leveres og hentes innen 30 dager. Imidlertid er det sterkt anbefalt av de fleste rederier for å plukke opp bilen din så snart som mulig for å unngå en backlog av forsendelser og potensielle problemer.