Hvordan Ship en LCD-TV

Hvordan Ship en LCD-TV


LCD-TV er en av de vanskeligste elementene til skip, både på grunn av sin merkelig tynn form og det faktum at de er ganske verdifull. En feil flytte, og skjermen kan ende opp med å bli sprakk og være verdiløs. Men med riktig verktøy og litt konsentrasjon, vil du ikke å bekymre deg for sending av dyr LCD-TV over hele landet.

Bruksanvisning

1 Mål størrelsen på LCD-TV. Fordi de kommer i en rekke størrelser, vil boksen bedrifter må vite spesifikt størrelsen på skjermen for å gi deg den riktige boksen for å bruke.

2 Kjøp boksen. Gå til det lokale rederiet (eller kjøpe en boks på nettet) ved å gi dem målinger av TV-en. Ideelt sett ønsker du en boks som vil passe på TV og har en liten mengde plass på alle sider for emballasje. Hva du ikke ønsker er en ekstremt stor boks som gjør at TV å rocke frem og tilbake inne, muligens forårsake skade.

3 Sett boksen sammen, slik at den øverste åpen for deg å plassere TV-en på innsiden. Hver boks har forskjellige instruksjoner for hvordan du kan sette dem sammen, så følg dem nøye. Bruk liberale mengder tape for å sørge for at boksen strukturen er lyd. Om nødvendig, legg biter av pakketape på hjørnene av boksen.

4 Pakk TV i et bevegelig teppe. Disse kan være sterke, solide, vattert tepper som holder gjenstander fra å få riper samtidig som en betydelig pute. Pakk TV i bevegelige teppe så mange ganger som du kan, men husk at teppet har fortsatt å passe inne i boksen. Hvis du vikle teppet rundt to ganger, bør du være i orden. Når det er pakket, bruke pakketape for å feste teppet.

5 Plasser noen pakking peanøtter eller annet pakkemateriale (avis kan arbeide) i bunnen av boksen. Dette vil dempe den nederste siden av TVen.

6 Plasser TV inne i boksen. Vær forsiktig når du setter den inn. Etter den er i, trykk ned på den litt for å sørge for at det er nok pakking på bunnen av boksen. Hvis ikke, må du fjerne TV og legge litt mer emballasje inne før du legger den inn igjen.

7 Fyll i resten av boksen med emballasjen. Sørg for å dekke begge sidene og toppen. Dessuten er det nå på tide at du ønsker å plassere noen ledninger som går med TV. Siden ledningene ikke er skjør, trenger du ikke å bekymre deg for pakking dem separat. Når du er fornøyd med mengden av emballasjematerialet, føler sidene av boksen for å sørge for at materialet vil holde under noe press utenfra, da dette vil trolig bli levert med andre bokser.

8 Fyll toppen med emballasjen. Pass på å ikke overfylle esken, så du har fortsatt å lukke den.

9 Tape den øverste delen av boksen ned. Føl deg igjen på alle sider av boksen for å sørge for at det ikke er plass tom av emballasje. Hvis det er, kutte åpne boksen, fylle ut noen flere pakkemateriale og forsegle esken.

10 Plasser "Fragile" klistremerker på hver side av sekstenmeteren. På denne måten personen faktisk sender TV vil vite innholdet inni er verdifulle og må håndteres med forsiktighet.

11 Ta boksen til ditt lokale postkontor eller rederi og forklare dem innholdet innsiden. Siden elementet er verdifullt, før du sender den av kan det være lurt å kjøpe forsikring i tilfelle noe skjer med forsendelsen.