Hvordan Ship Datamaskiner og mobiltelefoner

Hvordan Ship Datamaskiner og mobiltelefoner


I dagens alder, mange selskaper gjør forretninger ved hjelp av e-handel, eller prosessen med kjøp og salg av varer gjennom hjelp av Internett. Dette kan være en lønnsom scenario, og en som krever en tilstrekkelig mengde preparat. Når du sender elektronikk som datamaskiner og mobiltelefoner, de trenger å bli pakket riktig for å sikre at de ikke bryte i transitt.

Bruksanvisning

Shipping mobiltelefoner og bærbare datamaskiner

1 Finn en boks som passer varen blir sendt; en størrelse litt større enn elementet er fine. Hvis gjenbruk en boks, sørg for å dekke opp alle tidligere skriftlig med en ugjennomsiktig svart markør. Spesifikke bokser som passer dine behov er tilgjengelig fra en rekke kontorrekvisita forhandlere og mover / skipere som Staples og U-Haul, pluss rederiene selv som FedEx, UPS og USA Postal Service. Hvis du har originalemballasjen for varen din, kan du bruke det og legge det helt i en større boks. Kontakt produsenten av mobiltelefon eller bærbar PC for spesifikke instruksjoner om hvordan å pakke elementet.

2 Pakk hvert element grundig med bobleplast; en til to lag bør være tilstrekkelig, avhengig av størrelse og holdbarhet på elementet som skal leveres.

3 Pakk alle elementer inne i boksen og pakke avis eller bobleplast i noen åpne områder tett nok at varen inne ikke beveger seg når boksen er rystet.

4 Tape toppen av boksen og alle åpne sider med epost tape. Et andre lag av tape er anbefalt.

5 Åpenbart skrive på boksen eller skrive ut etiketter for returadresse og mottakerens adresse og fest til de aktuelle områdene av boksen. Plasser returetiketten i øvre venstre hjørne av boksen og adresse mottakerens i sentrum.

6 Ta med deg boksen til postkontoret, UPS butikken, FedEx eller annen ønsket mailing stasjon som skal sendes.

Frakt Desktop

7 Finn en boks eller flere bokser for å passe din datamaskin og alt nødvendig tilbehør; Hvis du har originalemballasjen at datamaskinen kom inn, pakke datamaskinen i den boksen og legge den boksen i en større en for mer beskyttelse. Esker med mange størrelser er tilgjengelig på kontoret forsyne butikker som Staples og på leveringssteder som U-Haul. De fleste avsen anbefaler dobbel-boksing skjøre eller elektroniske elementer.

8 pakk nøye hver komponent i bobleplast og fest den med solid tape.

9 Legg alle elementene i boksen med de tyngste elementene nederst.

10 Pakk noen åpne plasser i boksen med avis og / eller bobleplast. Pakk godt, slik at varene ikke kan bevege seg rundt i transitt.

11 Tape opp toppen og sidene av esken med mailing tape.

12 Tydelig skrive på boksen eller skrive ut etiketter for returadressen og mottakerens adresse.

1. 3 Ta boksen til USPS, UPS eller FedEx hvor datamaskinen kan sendes. Tjenester som leveringsbekreftelse og forsikring er tilgjengelig på elementene og bør kjøpes avhengig av verdien av produktet blir sendt.

Hint

  • Kontakt din valgte avsender for råd om spesifikke bokser eller pakkemetoder å bruke.