Hvordan setter jeg opp en Ring & Pinion i en Differential?

Hvordan setter jeg opp en Ring & Pinion i en Differential?


Ringen og pinion av en differensial er en serie av sikringsanlegg tenner som spinner akselaksler og dekk av et kjøretøy. Hvert kjøretøy har spesifikke målinger for ringen og pinion, hele veien ned til mikrometer. Sette opp en ring og pinion krever spesialverktøy og monteringssett som er spesifikke for kjøretøyet.

Verktøy og materialer

Flere spesialitet verktøy er nødvendig for å installere en ring og pinion. For å måle avstands pakker som går inn i akselen trenger du en mikrometer. Du vil også trenge et trykk for å installere lagrene og rase på tannhjulet og inn i akselhuset. En god sperre angitt med uttak er også viktig. Hvert kjøretøy vil kreve sin egen installere kit, også kjent som en mester installere kit, som inkluderer nye shims, lagre, ring gear bolter og utstyr tenner maling for å finne tann mønster. Andre verktøy som trengs inkluderer en gummihammer, C-klemmer, fett og en lirke bar.

Setup

Oppsettet begynner når akselen boliger har blitt renset og strippet ned til bare boliger. De nye Lagrene må presses inn i akselhuset for drevakselen. Du kan bruke gummihammer for å sikre at lagrene er helt på plass i huset. Deretter vil du trenger å se på ringen og pinion å sjekke blyant tall på dem. Disse tallene representerer mengden og tykkelsen av de mellomleggene nødvendige under installasjonen.

Bruk mikrometer for å samle og stable riktig tykkelse på shims før du installerer transportøren. Transportøren skal settes sammen før du setter det inn i huset. Den nye bærer må ha de nye lagrene trykkes mot sidene av bæreren. Deretter plasserer tannkransen på bæreren og bruke en skralle og socket å bolt tannkransen på plass. Ringdrevet bolter er vanligvis 9/16 tommer, men kan være andre størrelser. Sett drevet inn i akselen huset, etterfulgt av transportøren. Sett buret inn i huset og sette inn shims i mellom transportøren og akselrøret åpningen. Male tannkransen på flere av tennene på tannkransen og vri ringen slik at kontakt med malingen er laget mot pinion tenner. Analyser mønster som er synlig i malingen. En ideell kontaktmønsteret vil være en halvmåneform sentrert på tennene. Du må være 100 prosent riktig med oppsettet av en ring og pinion. Eventuelle avvik fra de nødvendige detaljene i ring og pinion kan føre til katastrofal svikt i akselen. Ansette en profesjonell til å bygge akselen hvis du ikke er mekanisk lyd.