Hvordan setter jeg en Canon Manual Lens på et Canon Digital SLR?

Canon tilbyr en high-end digital prosessor i sine digitale speilreflekskameraer som lar vanlige Canon manuelle objektiver som skal brukes på den digitale kroppen. Ved hjelp av manuelle Canon-objektiver sparer en bruker ganske mye penger, som digitale linser er svært kostbare. Imidlertid eksponeringen og brennvidden er forskjellig, slik at når man bruker en manuell linse på et digitalt SLR må man tilpasse for forskjellen i brennvidde. Canon har holdt sin enkelhet endre linser samme gjennom 35 mm manuelle speilreflekskameraer til sine digitale speilreflekskameraer; Dette gjør bruk av manuelle objektiver på ditt digitale Canon SLR lett.

Bruksanvisning

1 Snu Canon digitalt speilreflekskamera før du tar ut eller montering linsene.

2 Fjern eventuelle aktuelle objektiver ved å trykke på utløserknappen på kamerahuset til venstre for objektivet. Vri objektivet langsomt til det løsner og kan lett fjernes.

3 Plasser Canon manuell linse så de røde prikker på objektivet og kamerahuset er på linje med hverandre. Vri objektivet langsomt mot høyre til objektivet låses på plass. Objektivet er nå installert og klar til bruk.