Hvordan sette tiden på Nikon D40

Nikon D40 er et 6,0 megapixel digital SLR som kommer i en kompakt størrelse med mange funksjoner funnet på mindre pek-og-skyt-kameraer. Det er designet for å lette overgangen til hobby fotograf til mer avansert fotografering. D40 kommer med en 18-55 linse og kan skyte 2,5 bilder per sekund. Mange fotografer liker å stille klokken på deres kameraet slik at bildene deres vil ha en nøyaktig dato og klokkeslett på dem.

Bruksanvisning

1 Slå på D40. Hvis du bruker den for første gang, blir du bedt om å sette kameraet opp. Hvis ikke, trykk på "Meny", og deretter bruk pil ned for å velge "Setup" (tannhjulikonet). Trykk på høyre pil for å gå inn i undermenyen. Trykk på pil ned til "World Time" er markert. Trykk på "Set".

2 Trykk på pil høyre for å gå inn i "Time Zone" undermenyen. Velg din tidssone, og trykk deretter på "Set".

3 Trykk på pil ned én gang. Trykk på pil høyre for å gå inn i "Date" undermenyen. Bruk piltastene for å velge måned, dato, år og klokkeslett. Trykk på "Set".

4 Trykk på pil ned én gang. Trykk på pil høyre for å gå inn i "Date Format" -menyen. Velg hvordan du vil at dato for å vise. "Y / M / D", "M / D / Y" eller "D / M / Y" Trykk på "Set".

5 Trykk på pil ned én gang. Trykk på høyre piltast én gang for å gå inn i "Sommertid" -menyen. Snu sommertid tid alternativet på eller av med piltastene. Trykk på "Set". Trykk "Meny" for å avslutte oppsettmodus.