Hvordan sette sammen et stempel ringer

Hvordan sette sammen et stempel ringer


Stempelringene er kritiske sel fordi motoren stempel alene er ikke i stand til å håndtere den eksplosive energien av drivstoff forbrenning. Den kraft som er så kraftig at to forbrennings tetningsringer benyttes. For å holde motorolje fra å lekke inn i forbrenningskammeret, er en tre-delt olje tetningsringen også montert på stemplet, som befinner seg under de to primære forbrennings ringer. Racerbiler, høyeffektive motorer og industrimotorer alle bruker ringer laget av et bredt utvalg av metallegeringer.

Bruksanvisning

1 Velge stempelringsettet basert på anvendelse av motoren. Et populært valg er ringene som har krom lagt til metallegering. Dette stivner ringene, gjør dem mer holdbare og forlenger ring livssyklus. Ekstra arbeid er nødvendig for å prep sylinderen til å godta disse ringene og å hjelpe de ringer "sete" mot sylinderveggen. Hvis de ikke plass, vil motoren ikke kjøres.

2 Klem stempelenheten i en skrustikke og installere oljeforvaltning ring på de nye stemplene. Det er alltid best å installere nye stempler og ringer som en komplett enhet når gjenoppbygge en motor. Den olje lederringene må monteres inn i bunnsporet, så plassere de tre stykkene i riktig rekkefølge --- de to tynne ringer gå på toppen og bunnen av den oljeskrapering --- for å fullføre installeringen.

3 Monter andre kompresjonsringen over stempelkronen ved å dra ringen gap hverandre og jobbe det ned på siden av stempelet. Pass på at den andre ringen er installert og ikke den første. Produsenten pakker ringene i riktig rekkefølge, så vær nøye med å følge riktig rekkefølge. Ringene er også konstruert for å passe sammen med en bestemt side opp. Hvis side reverseres under installasjonen, vil tetningen svikter.

4 Installer den øverste ringen på den øverste sporet som er skåret i stempelet. Det er den enkleste ring å installere, så trekker ringen litt fra hverandre og jobbe den rundt kronen. Det vil gli lett på plass.

Hint

  • Ringgapet er vanligvis justert under tilpasningsprosessen. Ringen er montert i sylinderboringen og avstanden mellom splitten blir målt med et følerblad. Hvis det er for stramt, er slutt arkivert å oppfylle produsentens spesifikasjoner.
  • Ringen produsent har instruksjonene som følger med ringer spesifisere hvilken ring er konstruert for å passe i toppen og andre spor. Oljen styring ringen er alltid på bunnen. Hvis du blander ringer opp, vil de ikke fungere skikkelig. Ringene er meget lett å gå i stykker når de er utvidet til å gli over stempelet. Utvise forsiktighet under denne prosessen. Vakler ring hullene slik at de ikke er stablet oppå hverandre. Hvis dette skjer, vil olje brenne, og motoren vil røyke når den kjører.