Hvordan sette opp trådløse hodetelefoner

Hvordan sette opp trådløse hodetelefoner


Trådløse hodetelefoner gir en praktisk metode for å nyte musikk eller andre hjem audio.Wireless komponenter lar deg lytte til musikk eller filmer uten å være bundet til ett sted. Som et resultat, begrense de farer og økt mobilitet med den ekstra høflighet som gis til andre medlemmer av husstanden. Hodetelefonene kommunisere med dine lydenheter via radiobølger konverteres via en sender. For å sette opp trådløse hodetelefoner, må du noen elementer som bør har kommet med modellen.

Bruksanvisning

1 Sett AC / DC strømadapteren i den trådløse senderen og slå den på.

2 Sett lydkablene som fulgte med hodetelefonene til lydsystemet. Sett den andre enden av kablene inn senderen som fulgte med hodetelefonsystem.

3 Plasser hodetelefonene på dokkingstasjon. Sørg for at hodetelefonene er fulladet før du bruker dem. Alternativt, hvis hodetelefonene krever oppladbare batterier, sett dem og slå hodetelefonene på.

4 Tune hodetelefonene til samme frekvens senderen bruker. Man kan kontrollere undersiden av senderen for frekvens eller kanal. Trykk på "Tune" -knappen på hodetelefonene for å starte søket etter frekvensen.

5 Tune lydsystemet til en radiostasjon eller slå på en sang. Bekreft at hodetelefonene fungerer ved å skru volumet opp og ned. Pass på at ikke kommer lyd fra høyttaleren installert på lydanlegget.