Hvordan sette opp My Panasonic SC-HT740 Stereo System

Hvordan sette opp My Panasonic SC-HT740 Stereo System


Panasonic SC-HT740 er et hjemmekino lyd mottaker med integrert fem DVD-skifter, opptil 1000 watt total effekt, Dolby Digital og DTS-dekodere og fullt utvalg av høyttalere for å levere 5.1-kanals digital lyd. Den er utformet for å opp-konvertere DVD til nær 1080p (progressiv skanning) HD-video med HDMI-grensesnitt, og gir andre typer innganger og utganger i tillegg. En annen fordel med SC-HT740 er den relative painlessness av installasjonsprosessen.

Bruksanvisning

1 Monter hver foran tårnet høyttaler ved først å tre høyttalerkabelen opp gjennom bunnen og feste og feste stativet til underlaget med de medfølgende skruene. Ta av dekselet og fest høyttaleren til stativet (med flere skruer), og pass på høyttalerkabelen stikker ut gjennom sporet. Koble ledningene til høyttalerkabelen til deres havner på høyttaleren, matchende hvite ledningen til den hvite (positiv) terminalen, og den blå ledningen til den blå (negativ) terminal.

2 Velg steder for de ulike høyttalere, samt subwoofer. Maksimere sin rolle i surround lydopplevelse ved å plassere senterhøyttaleren enten rett over eller under TV-en, de fremre høyttalerne på hver side, surroundhøyttalerne parallelt eller litt bak hovedvisningsområdet i ørehøyde, og subwooferen hvor som helst i rom. Også bestemme om du bare plassere høyttalerne på et stativ eller hylle eller å montere dem på veggen og planlegge deretter med høyttaler og kabel vedlegg hvis du velger veggmontering.

3 Koble ledningene til de andre høyttalerkablene til deres respektive høyttalere (ved hjelp av kortere kabler for senterhøyttaler og subwoofer, og lengre seg for de to surroundhøyttalere) som passer til de hvite og blå ledninger til de riktige terminalene. Fest den andre enden av hver høyttalerkabel til sin utpekte porten på baksiden av SC-HT740 mottaker, ved hjelp av medfølgende høyttalerkabel klistremerker som en guide for å markere hver kabel og koble den til riktig nummerert port (foran til venstre = 1, front høyre = 2, osv), igjen samsvarer med positive og negative ledningene til riktige kontakter.

4 Koble mottakeren til TV-en med den type kabel som støttes av TV-en. Som SC-HT740 inkluderer en innebygd DVD-spiller, og tilbyr en rekke utganger, inkludert (i rekkefølge høyeste til laveste videokvalitet) HDMI, komponentvideo, S-video og kompositt. Koble valgt kabelen (e) fra det utgang på baksiden av mottakeren til et tilsvarende inngang på TV-en.

5 Koble et sett av kompositt lydkabler fra en "Audio Out" kontakten på TV (eller en annen komponent, for eksempel en kabel / satellitt-mottaker boks eller videospiller) til "Aux". lydinngangen på mottakeren hvis du ønsker å ha lyden fra TV-spill gjennom høyttalerne når du ser på andre kilder.

6 Koble AM ​​og FM-antenner til sine inngangskontakter på baksiden av mottakeren. AM-antennen bruker to separate ledninger som ligner på høyttaler kabel, mens FM-antenne bruker en enestående inngang. Plasser begge antenner for å maksimere deres mottak evne.

Hint

  • Rådfør deg med brukerveiledningen for ytterligere tilkoblings og bruksanvisningen for Panasonic SC-HT740.