Hvordan sette opp en videospiller for opptak

Hvordan sette opp en videospiller for opptak


Selv om videospillere er langt mindre vanlig enn de pleide å være, kan de fortsatt brukes til å ta opp programmer på tape. De fleste videospillere kommer med mulighet for å planlegge en tid for automatisk opptak et show. Den nøyaktige metoden for å sette dette alternativet opp, men varierer avhengig av hvilken modell av VCR du arbeider med.

Bruksanvisning

Magnavox

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen.

2 Velg "Program" alternativet, og trykk deretter på "F.FWD" -knappen.

3 Velg "En gang", "Daglig" eller "Ukentlig". Den "Once" alternativet kan du sette opp et enkelt opptak for hvilken som helst dag i inntil 12 måneder. "Daily" lar deg sette opp opptak til samme tid mandag til fredag. "Weekly" lar deg sette opp opptak på samme dag hver uke på samme tid.

4 Trykk på en av talltastene (ett til åtte) for å velge hvilket spor å lagre opptakstiden i. Du kan lagre opptil åtte opptakstider. Deretter skriver du inn kanalen du vil ta opp fra.

5 Bruk tallknappene til å stille inn timer og minutter for at opptaket skal begynne (for eksempel "10" på timen og "00" for minutter). Trykk "1" for å velge AM og "2" for å velge PM. Skriv inn stopptiden for omkoding med samme prosedyre.

6 Trykk på "1" for å stille inn opptaks for "SP" speed (du kan ikke ta så lang, men bildekvaliteten er bedre). Trykk "2" for å sette for "SLP" speed (du kan spille lenger, men bildekvaliteten er dårligere).

7 Trykk på talltastene for å stille måned for opptaket (for eksempel "01" for januar), og trykk deretter på talltastene for dagen (for eksempel "01" for den første i måneden).

8 Trykk på "Status / Exit" -knappen, og slå videospilleren av.

Samsung

9 Trykk på "Timer" knappen på fjernkontrollen. Velg "Standard Timer" alternativet, og deretter velge den kanalen du vil ta opp fra.

10 Velg dagen du vil at opptaket skal skje videre. Du kan også velge "DLY" for å ta opp på samme tid hver dag eller "W" alternativer (som "W-SU" eller "W-MO") for å spille på samme dag på samme tid hver uke. I dette tilfellet, "W-SU" tar opp på samme tid hver søndag, mens "W-MO" tar opp på samme tid hver mandag.

11 Still inn time og minutter av timen du ønsker at opptaket skal begynne. Gjør det samme for den tiden du ønsker at opptaket skal slutte.

12 Velg "REC SYSTEM" og velg din opptakssystem verdi. Velg hastighet for opptaket. SP gir korteste opptakstiden, men beste bildet, gir LP lengre opptakstid, men bildet er ikke så god og SLP gir den lengste opptakstiden, men det verste bildekvalitet.

1. 3 Velg enten Video Programming System (VPS) eller Programme Delivery Control (PDC) opptaksmodus, trykk på "Meny" -knappen. Trykk på "STANDBY / ON" knappen og timeren aktiveres.

Hint

  • Begynn å spille inn et minutt eller to før en forestilling er planlagt å starte og et minutt eller to etter at det er planlagt å ende i tilfelle showet ikke starter og slutter akkurat som planlagt.