Hvordan sette opp en Samsung DVD-opptaker

Sette opp en Samsung DVD-opptaker involverer flere ledninger enn å koble en vanlig DVD-spiller, men det trenger ikke å være noe mer av en problemfri. Kablene som du trenger for å gjøre tilkoblingen vil avhenge av hvilke porter som er tilgjengelige på TVen og Samsung-opptaker. Komposittkabler vil gi den laveste signalkvalitet, etterfulgt av S-Video, komponent og HDMI, noe som vil gi høykvalitets video og lyd gjennom samme kabel. Hvis du kobler til en HDTV, er komponent eller HDMI-kabler anbefales.

Bruksanvisning

1 Koble kabelsystem signal til Samsung DVD-opptakeren ved å skru kabelen inn i "ANT IN" port. Hvis du har en annen enhet som du ønsker å ta opp fra, koble audio / video kabler inn i "AV IN" -porten på DVD-opptakeren.

2 Plugg audio / video kabler inn i "AV OUT" -porten på DVD-opptakeren. Plugg den andre enden av audio / video kabler inn i de respektive "AV IN" port på TVen. Hvis du vil koble digital lyd til stereoanlegget, går du til trinn 3, eller hoppe til trinn 4 hvis du ikke er koblet til et stereoanlegg.

3 Koble lydkabelen til "Optical" eller "Coaxial" porten på "Digital Audio Out" port på DVD-opptakeren. Koble den andre enden av kabelen til den respektive porten på stereoanlegget eller forsterkeren.

4 Slå på TV-en og Samsung DVD-opptaker. Trykk på "Input" -knappen på TV eller TV-fjernkontrollen og velg audio / video-inngang du har koblet opptakeren til. Vent på DVD-opptakeren for å automatisk sette opp hvis du slår den på for første gang. Trykk på talltast på fjernkontrollen som tilsvarer ønsket språk og tidssone, hvis du blir bedt på TV-skjermen. Samsung DVD-opptakeren er nå satt opp.

Hint

  • Alternativer som opptaksinnstillinger og kanalprogrammerings kan nås ved å trykke på "Meny" -knappen på Samsung fjernkontroll.