Hvordan sette opp en Philips HDD opptaker

HDD-opptakere, for eksempel en DVR, ligner på en videospiller i at de bruker de samme typer tilkoblinger til å koble til med en TV og stereo-mottaker. En type HDD-opptaker som du kan ha er DVDR5520H, som er produsert av Phillips, og er tilgjengelig i Storbritannia. For å gjøre dette må du først finne ut hva slags kabler du trenger for å koble enheten med apparatene.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av koaksialkabelen inn i "Coaxial Digital Out" kontakten på baksiden av HDD-opptaker. Koble den andre enden av kabelen til "Coaxial I" eller "Digital In" på stereoanlegget.

2 Trekk ut antennekabelen fra spennende TV, videospiller eller annen eldre DVR enhet. Plugg kabelen inn i "Digital Antenne Input" på baksiden av HDD-opptaker.

3 Koble den ene enden av Tuner interlink-kabelen inn i "Digital antenne Loop Trough" på baksiden av HDD-opptaker. Plugg den andre enden av kabelen inn i "analog antenne Input", som også ligger på baksiden av enheten.

4 Koble den ene enden av RF-kabelen til "To TV-antenne Input" på HDD-opptaker. Plugg den andre enden av kabelen til "Antenna Input" på baksiden av TV-en.

5 Plugg den ene enden av HDMI-kabelen inn i "HDMI Out" på HDD-opptaker. Koble den andre enden av kabelen til "HDMI In" på TV. Bruk dette alternativet hvis du vil vise HD eller HD-programmering på TV.

Hint

  • Den DVDR5520H er også en DVD-opptaker.