Hvordan sette opp en Panasonic DMR-EZ48VK DVD-opptaker / VCR Combo

Panasonic DMR-EZ48VK er en DVD-opptaker som er utstyrt med en videospiller, en digital tuner, et SD-minnekort, HDMI-kompatibilitet og en USB-kontakt. For å bruke enheten må du først integrere den i ditt hjemmekinoanlegg. Baksiden av opptakeren har audio / video-inngang og utganger samt RF inn- og utganger for bruk med kabel eller satellitt-TV. DMR-EZ48VK kommer pakket med kablene som er nødvendig for installasjon; kan imidlertid kompliserte oppsett krever kjøp av ekstra kabler.

Bruksanvisning

1 Koble kabelen linjen til porten på baksiden av opptakeren merket "RF IN." Koble den ene enden av en 75-Ohm koaksial kabel til porten på baksiden av opptakeren merket "RF OUT". Koble den siste enden av kabelen til porten på baksiden av TV-en merket "VHF / UHF RF IN."

2 Stikk den røde kontakten på audio / video-kabelen inn i "AUDIO IN" port på opptakeren merket "R." Sett den hvite pluggen inn i porten "L." Sett den gule pluggen inn i porten "VIDEO IN." Sett pluggene som ligger i motsatt ende av kabelen inn i matchende portene på baksiden av TV-en.

3 Plugg den ene enden av strømledningen inn i matchende porten på baksiden av spilleren. Koble den andre enden til en nærliggende stikkontakt. Åpne dekselet på baksiden av fjernkontrollen og sett inn to AA-batterier; lukker dekselet på fjernkontrollen.

4 Slå på TV-en. Pek fjern på opptakeren. Trykk på strømknappen øverst i venstre hjørne av fjernkontrollen. Bruk kanalvalg knappen til høyre for nummertastaturet på fjernkontrollen, for å bla gjennom kanalene til du ser språkvalg.

5 Bruk navigasjonspilene på fjernkontrollen, plassert under DVD / VHS-avspillingskontroller, for å velge ønsket menyspråk. Trykk på "OK" knappen i midten av navigasjonspilene, for å bekrefte valget. Følg instruksjonene på skjermen for å avslutte inntasting resten av opptakerens innstillinger.

Hint

  • Hvis du bruker en kabelboks, koble audio / video-porter fra boksen til opptakeren, deretter fra opptakeren til TV; koble kabelen linjen på spilleren, og koble RF-porter fra opptakeren til kabelboks og fra boksen til TV.
  • En satellitt-mottaker installasjonen er nesten identisk med en kabelboks installasjon; Men den "RF OUT" -porten på mottakeren kobles direkte til TV-ens "RF IN" port.
  • Hvis du kobler til en HDMI-kompatibel TV, feste HDMI-kabelen til "HDMI AV OUT" -porten på baksiden av spilleren og "HDMI IN" port på TV.