Hvordan sette opp en Panasonic DMC-LS75 Digital Camera

Panasonic DMC-LS75 er en entry-level kamera designet for enkel bruk og overlegen portabilitet. DMC-LS75 har 7,4 megapiksler oppløsning, 27 MB innebygd minne, 3x optisk zoom, 4x digital zoom og muligheten til å ta opp video på tretti rammer per sekund. Selv om Panasonic DMC-LS75 digitalkamera leveres klar til bruk ut av esken, kan du endre standardinnstillingene for å dekke dine individuelle behov. Fremgangsmåten for å sette opp en Panasonic DMC-LS76 digitalkamera er veldig grei.

Bruksanvisning

Setup

1 Finn strømbryteren og programhjulet på toppen av kameraet. Flytt strømbryteren til "On" posisjon. Vri bryteren til på kameraikonet er valgt.

2 Trykk på "SET" knappen. Bruk markørknappene til å velge alternativet "batteritype" og trykk "SET". Velg type batteri du har installert (alkaliske eller oxyride), og trykk deretter på "SET" for å bekrefte valget.

3 Velg alternativet "CLOCK SET" og trykk "SET". Bruk markørknappene til å stille inn dato og klokkeslett. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene.

4 Velg alternativet "Auto" og trykk "SET". Bruk markørknappene til å angi hvor lenge du ønsker at bildet skal forbli på LCD-skjermen etter din ta et bilde. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene.

5 Velg alternativet "POWER SAVE" og trykk "SET". Bruk markørknappene til å angi hvor lenge kameraet er tillatt å være inaktiv før den automatisk slår seg av. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene.

6 Velg alternativet "ØKONOMI" og trykk "SET". Bruk markørknappene for å velge en økonomimodus for LCD-skjermen. Velg "LEVEL1" for å ha skjermen slår seg av etter femten sekunder av ledig tid når du er i opptaksmodus; velg "LEVEL2" å ha skjermen slår seg av etter femten sekunder av ledig tid ved innspilling og fem sekunder etter å ha tatt et bilde; Velg "None" for å slå av økonomimodus .. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene.

7 Velg alternativet "MONITOR" og trykk "SET". Bruk markørknappene til å justere lysstyrken på LCD-skjermen. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene.

8 Velg alternativet "BEEP" og trykk "SET". Bruk markørknappene til å justere volumet på kameraets pip, eller slå det helt. Trykk på "SET" for å lagre innstillingene. Trykk på "SET" igjen for å gå ut av innstillingsmenyen. Installasjonen er fullført.

Hint

  • Panasonic DMC-LS75 digitale kameraet er designet for bruk med alkaliske eller oksid batterier; ikke forsøk å bruke ustøttede batterityper.