Hvordan sette opp en oppvask 301 mottaker med Wineguard Satellite

Winegard produserer parabolantenner for rekreasjonskjøretøy (RVs) og andre portable applikasjoner. Noen av deres utstyr spore satellitter automatisk for bruk mens kjøretøy er i bevegelse. Med denne type system, samkjøre parabolen er ikke nødvendig. Systemet vil justere seg automatisk. Alle med litt erfaring med satellitt-TV-utstyr kan kobles Winegard utstyr til en tallerken nettverk mottaker med lite problemer.

Bruksanvisning

1 Følg produsentens instruksjoner for montering parabolen på kjøretøyet. Mesteparten av tiden, dette har allerede blitt gjort av RV produsent, men bruksanvisningen inneholder informasjon for de som trenger å montere parabolen selv.

2 Koble en koaksial eller koaksialkabel til lav støy blokk-feed (LNBF) på parabolantennen. Den LNBF er den delen av fatet som mottar satellittsignalet. Det stikker på en arm fra forsiden av parabolantenne. RV Produsenten kan allerede har fullført dette trinnet.

3 Koble den andre enden av koaksialkabel fra LNBF til "SATELLITE IN" tilkobling på baksiden av 301-mottakeren. Den "SATELLITE IN" forbindelse ligger helt til venstre side av 301 eller 311 mottaker sett fra baksiden. Andre oppvask nettverk receivere kan ha forbindelse på et annet sted, men se for tilkobling merket "SATELLITE IN." Mange brukere gjør feil med å koble coax til "TV ANTENNA / CABLE IN" tilkobling. Bruk denne inngangen bare hvis du har en egen kabel tjeneste eller taket TV-antenne i tillegg til satellitt-tjenesten.

4 Koble en annen coax-kabel fra "TV SET UT" tilkobling på baksiden av mottakeren til inngangen på TV. Alternativt kan du bruke de røde, hvite og gule audio / videotilkoblinger, ofte kalt RCA-kabler, i stedet for de koaksiale kontakter.

5 Slå på TV-apparatet og tune den til kanal 3. Hvis du ikke ser noe som indikerer tilkobling til et nettverk mottaker antenne, prøv kanal 4. Hvis du bruker RCA-kabler i forrige trinn, velger du en videoinngang på TV-en. Selv om du ikke får et signal fra satellitt, bør du se en feilmelding eller noen form for signal fra mottakeren hvis mottakeren til TV-tilkoblingen fungerer og TV er på riktig inngang.

6 Juster parabolantenne for å motta signalene fra riktig satellitt. Nå kan du stille inn fjernsynet til punkt fatet menyskjermen for å hjelpe til med dette trinnet.