Hvordan sette opp en MP4-spiller

Hvordan sette opp en MP4-spiller


En MP4-spiller er neste generasjon i bærbare mediespillere. Etterfølgeren til den mer kjente MP3-spiller, er MP4 dag definert som en bærbar mediespiller med ekstra funksjoner utover standard MP3. Dette betyr at alt gitt en MP4 betegnelse kan ha et bredt spekter av evner, og at ikke alle MP4-spillere er de samme. Teknologien for disse spillerne er fortsatt i utvikling, men de blir stadig mer populært.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en MP4-spiller

1 Koble MP4-spilleren til datamaskinen for å synkronisere den til sangene og videoene du allerede har i ditt mediebibliotek.

2 Installer konvertering CDen som fulgte med MP4-spilleren til datamaskinen. Kjør programmet.

3 Vent mens konverteringen CD går. Det vil installere seg på din MP4-spiller, slik at spilleren vil være i stand til å spille av MP3-lydfiler og AVI videofiler, som er de filene dine eldre medier vil mest sannsynlig være i.

4 Test din MP4-spiller når konverteringen CD er ferdig installert. Sørg for at du kan se alle dine videofiler og lytte til alle lydfilene på spilleren.

Hint

  • Hvis din MP4 spiller ikke kommer med en konvertering CD, kan du laste ned gratis konvertering programvare for de fleste merker av MP4 spiller online.
  • Husk, MP4 spiller teknologien er fortsatt under utvikling. Når den har blitt standardisert og er bransjens norm, vil konverterings CDer ikke lenger være nødvendig å bruke MP4-spiller.
  • Pass på at du bruker konvertering programvare som passer til din MP4 modell. Bruk av feil konvertering programvare kan skade MP4-spiller eller gjengi filene uspillbar.