Hvordan sette opp en iPhone SMTP

Apple iPhone lar deg få tilgang til e-post fra flere kontoer gjennom iPhones Mail-programmet. Når du sender og mottar e-post, trenger din iPhone for å få tilgang til kontoen din e-postserver og må konfigureres for protokollene som brukes av serveren. De fleste e-post servere krever at du bruker IMAP (Internet Message Access Protocol) eller POP (Post Office Protocol) for å motta e-post og SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) for å sende e-post fra hvilken som helst datamaskin eller enhet, inkludert en iPhone.

Bruksanvisning

1 Identifisere navnet på e-postserveren og hvilke protokoller den bruker. Dette er vanligvis funnet i Hjelp eller OSS seksjoner på tjenestens hjemmeside. De fleste e-postservere bruker en navneformatet som "mail.example.com" eller "smtp.example.com."

2 Trykk på "Settings" ikonet på din iPhone. Rull ned og trykk deretter på «E-post, kontakter, kalendere». Deretter trykker du på "Legg til konto".

3 Velg "Annet" fra listen over e-posttjenester for å konfigurere en SMTP e-postkonto.

4 Skriv inn ditt navn og e-postadresse i de aktuelle feltene. Inneholde en beskrivelse av kontoen for enkelt å identifisere den hvis du tilgang til mer enn én e-postadresse fra din iPhone.

5 Vent til iPhone for å finne e-postserveren for e-postkontoen. Dette skal bare ta noen få sekunder avhengig av din iPhone signalstyrke.

6 Trykk på "SMTP" under "Utgående e-posttjener." Trykk på postserveren SMTP-server. Deretter velger du "On" fra On / Off glidebryteren.

7 Se på oppføringer for eventuelle andre e-postadresser du kan bruke skjemaet iPhone. Sørg for at de er slått på i "Andre SMTP-tjenester».

8 Trykk på menyknappen på undersiden av din iPhone når du er ferdig med å konfigurere SMTP-e-post.