Hvordan sette opp en Exchange Active Sync

Sette opp Exchange ActiveSync får du tilgang til informasjon som er lagret på en Exchange-server via en Windows Mobile-enhet. ActiveSync tillater oppdateringer som nye e-poster og oppdaterte kontakter for å bli skjøvet direkte til telefonen fra Exchange server med minimal forsinkelse. ActiveSync funksjoner enn både mobil data og WiFi-nettverk, slik at du kan holde informasjonen oppdatert selv hvor cellular tjenesten er utilgjengelig. ActiveSync for Windows Mobile gjør en e-postkonto som skal synkroniseres mellom en Exchange-server og mobil enhet.

Bruksanvisning

1 Velg "ActiveSync" for å starte programmet på din Windows Mobile-telefon. Søknaden ligger på hjemmesiden eller i Start-menyen, avhengig av telefonen.

2 Klikk på linken som leser "sette opp enheten til å synkronisere med det" på det første skjermbildet som laster.

3 Skriv inn adressen til serveren som du må koble på siden Rediger serverinnstillinger. Kryss av i boksen for en Secure Sockets Layer (SSL) tilkobling for å beskytte data som sendes over nettverket.

4 Klikk på "Next" tasten.

5 Skriv inn brukernavn og passord i de aktuelle feltene. Du kan også trenge å gå inn i domenet til Exchange-serveren. Hvis du ikke vet dette, ta kontakt med firmaets Exchange-koordinator. Hvis boksen er nedtonet, trenger du ikke gi domenet.

6 Merk av i boksen ved siden av "Lagre passord" for å aktivere automatisk ActiveSync-tilkoblinger. Uten å sjekke denne boksen, vil du bli bedt om å skrive inn passordet ditt hver gang telefonen bruker ActiveSync for å få kontakt med Exchange-serveren.

7 Klikk "Next".

8 Sjekk boksene nett på datatypene du vil synkronisere mellom Exchange og Windows Mobile-telefonen. ActiveSync kan automatisk oppdatere kontakter, kalender, e-post og oppgaver, forut Exchange-serveren er riktig utstyrt.

9 Klikk "Finish" for å lagre innstillingene.

10 Klikk "Sync" på startskjermen ActiveSync for å synkronisere dataene for første gang. Du kan også klikke på "X" i øverste høyre hjørne av skjermen for å lukke ActiveSync og kjøre den i bakgrunnen.