Hvordan sette opp en enhet til å synkronisere

Hvordan sette opp en enhet til å synkronisere


Den største muligheten for de fleste elektroniske enheter er at de synkroniserer med datamaskinen. Overfør filer som sanger, videoer, bilder og dokumenter. For å sette opp denne prosessen, har de riktige verktøyene tilgjengelig, og sørge for at datamaskinen støtter enheten og synkroniseringsprogramvaren. Hver gang du kobler enheten til datamaskinen, vil den synkronoppdateringsfilene.

Bruksanvisning

1 Installer synkroniseringsprogramvaren. Du har kanskje programvaren som fulgte med enheten. Ellers kjøpe det fra en elektronikkforhandler eller laste den ned fra Internett. Eksempler er Allway Sync, SmartSync og GoodSync.

2 Godta betingelsene. Du kan ikke installere programvaren uten å sjekke denne boksen. Lagre programvaren på harddisken på datamaskinen. Tillat datamaskinen å starte på nytt etter at installasjonen er fullført.

3 Fest mini-USB-kabelen til enheten. Plugg den andre enden inn i datamaskinen eller bærbare ledig USB-port. Datamaskinen gjenkjenner enheten og installerer driverne, som tar opp til ett minutt.

4 Start synkroniseringsprogramvaren. Klikker eller drar elementene du vil synkronisere med telefonen. Klikk på "Sync" -knappen. Motta varsel når overføringen er fullført.

Hint

  • Koble fra mini-USB-kabelen under synkroniseringen fører til skade på enheten.