Hvordan sette opp en DVD til en TV

Millioner av mennesker bruker DVD-spillere i sine hjem underholdning oppsett. Koble til en DVD-spiller til TV tillater deg å se DVDer på den, inkludert de nyeste filmene eller skreddersydde DVDer. Alt du trenger for å sette opp en DVD til TV er riktig type kabler. Du må bestemme hvilken type tilkobling du vil eller kan bruke, avhengig av hvilke alternativer du har tilgjengelig på begge apparatene.

Bruksanvisning

1 Ta RCA audio / video-kabel og koble den til baksiden av DVD-spilleren ved hjelp av A / V (audio / video) "ut" knekt. Matche fargene på kontaktene til utgangskontaktene (rød / rød, hvit / hvit og gul / gul).

2 Koble den andre enden av denne kabelen til baksiden av TV-en ved hjelp av A / V (audio / video) "i" knekt. Igjen, matche fargene på kontaktene til kontaktene.

3 Bruk en S-videokabel i stedet for den gule (video) kabel for bedre bildekvalitet. Koble den ene enden av den til baksiden av DVD S-videokontakt og den andre enden til S-videokontakten på baksiden av TV-en. Koble lydkablene (rød / hvit) som tidligere anvist.

4 Koble en komponentvideokabel (grønn, blå og rød) i stedet for S-videokabel for enda en høyere bildekvalitet. Bruk "ut" knekt på baksiden av DVD-spilleren (matche kontakt farger (grønn / grønn, blå / blå og rød / rød) og "in" kontaktene på TV. Bruk de røde og hvite lydkabler med dette DVD til TV-oppsettet.

5 Sett på komponent video og audio kabler med en enkel HDMI-kabel for den ultimate bilde (og lyd) kvalitet. Koble den ene enden til DVD-spilleren og den andre til TV, hvis det er tilgjengelig på begge komponentene.

Hint

  • Sjekk begge komponentene i god tid og bruker den beste tilkoblingen mulig.