Hvordan sette opp en DirecTV pluss dvr mottaker

Opptak TV-programmer for visning senere har alltid vært populært helt siden videospilleren startet innspillingen, men nå har det vokst til så mye mer med digitale videospillere gjør mesteparten av arbeidet for folk. Nesten hver kabel og satellitt-selskapet tilbyr en, inkludert DirecTV. Deres DirecTV pluss dvr mottaker er et flott stykke teknologi som enkelt kan settes opp.

Bruksanvisning

Mottakerboksen

1 Åpne din DirecTV pluss dvr mottakerboks. Inne finner du den faktiske mottaker, en liten adgangskort, strømkabel, fjernkontroll, og en brukerveiledning.

2 Sett til side fjernkontrollen og brukerveiledning for nå, og kast emballasjen.

3 Koble mottakeren til satellitten. Du trenger to kabel linjer som kommer fra satellitten til rommet som du ønsker til mottaker i. Den beste måten å gjøre dette på er ved å ha en DirecTV arbeidstaker faktisk installere dette for deg og kjøre linjene rett gjennom veggen.

4 Still mottakeren hvor du vil beholde den permanent. Det beste stedet å sette den er på toppen av TV fordi det vil gi det beste området for fjernkontrollen til å fungere, og tilgang til bakpanelet. For enklere installasjon, flytter du TV ut litt, slik at du kan få tilgang til baksiden av fjernsynet.

5 Bli kjent med baksiden av mottakeren og finn "Satellite In" på venstre side av baksiden av mottakeren.

6 Ta de to kablene som ble matet direkte fra satellitt og skru dem inn inngangene som er merket "SAT 1" og "SAT 2".

Koaksialkabel

7 Bruk en RF koaksialkabel og koble den til inngangen som er merket "Out til TV". Det er en inngang rett over den som er merket "Off-Air In", sørg for at du ikke koble kabelen til at innspill.

8 Ta den andre enden av kabelen som er koblet til "Out til TV" og koble den til baksiden av TV-en.

9 Fjern DirecTV adgangskort fra det pakking og gå til forsiden av mottakeren.

10 Ulempen åpne klaffen på høyre side og ser etter åpningen som sier "Access Card". Sett inn adgangskort i mottakeren.

11 Plugg strømledningen på baksiden av mottakeren og inn i en stikkontakt.

12 Trykk på power-knappen på forsiden av DirecTV pluss dvr mottaker og også slå på TV-en. Satellitten vil deretter laste informasjonen inn i deg mottaker og du vil være klar til å se og ta opp TV.