Hvordan sette opp en Blackberry Storm

Blackberry Storm er en del av 9500-serien av Blackberry-telefon, og er den første berøringsskjerm enhet som ikke kommer med et tastatur. The Storm er Blackberry svar på Apple iPhone og T-Mobile G-1 mobiltelefoner. The Storm er internasjonalt basert på sin carrier-teknologi, som gjør at den kan brukes over hele verden. Men det kan være begrenset i sin datahastighet i avsidesliggende deler av USA der GSM-operatør tjenesten ikke er fullt utviklet. I USA Storm er primært beregnet for bruk på Verizon nettverk og på Vodafone infrastruktur i hele resten av verden.

Bruksanvisning

1 Den enkleste middel som du kan sette opp Blackberry Storm er å bruke den innebygde installasjonsveiviseren som følger med telefonen. Slik setter du opp Storm, lade telefonen og slå på ved å trykke på "Green" telefonknappen på telefonens berøringsskjerm.

2 Velg "Setup Wizard" -ikonet på Storm ved å trykke på "Setup Wizard" ikonet på berøringsskjermen. Trykk på "Date / Time" ikonet for å konfigurere tidssone og gjeldende tid for Storm oppsett. Velg tidssonen og angi gjeldende klokkeslett på Blackberry Storm. Når du er ferdig, velger du "Done" -ikonet.

3 Velg "E-postoppsett" -ikonet på Blackberry-veiviseren menyen, som vises på telefonen. Deretter velger du "Jeg ønsker å legge til eller opprette en e-postkonto" -menyen på Storm. Deretter klikker du på "Next" meny-knappen for å fortsette med e-konfigurasjon.

4 Klikk på "Legg til" menyvalg knappen for å konfigurere Storm å bruke en eksisterende e-postkonto. Hvis e-postkontoen er fra Hotmail, Gmail, Yahoo eller Live.com, velg menypunktet som refererer til disse tjenestene. Hvis e-postkontoen er fra en annen leverandør, velg "Annet" i menyen.

5 Skriv inn din e alias (dvs. youremailname @ tjeneste provider.com) og passordet for kontoen på neste menyskjerm. The Storm vil koble til e-postkontoen, og oppsett av telefonen er fullført.