Hvordan sette opp ekstern visning på en frittstående DVR

En digital videoopptaker (DVR) er i stand til å lagre opptak til en harddisk for senere visning. Du kan sette opp DVR slik at videoen fra harddisken kan sees fra en ekstern plassering ved å legge til en digital overføring enhet. Den digitale overføringsenhet, som kan kjøpes fra en elektronikkbutikk eller datamaskinen stikkontakt, sender videosignalet fra DVR via Internett slik at det kan vises på en bærbar datamaskin eller andre Wi-Fi-aktivert enhet. Noen videoledninger vil være nødvendig så vil et trådløst hjemmenettverk.

Bruksanvisning

1 Plasser en digital overføring enhet ved siden av frittstående DVR - for eksempel Slingbox PRO-HD (se Ressurser). Koble digital overføring enhetens strømledningen til en stikkontakt for strøm.

2 Sett de røde, grønne og blå RCA-plugger i den ene enden av en komponentkabel til de tilsvarende utganger på DVR rygg. Sett RCA-plugger i den andre enden av komponentkabelen inn de riktige inngangene på den digitale overføringsenhet.

3 Sett pluggen den medfølgende IR blaster-kabelen inn i tilsvarende inngang på digital overføring enhet. Plasser den andre enden av IR blaster kabel foran den frittstående DVR slik at signalene fra den infrarøde pære på kabelen slutt kan belyse DVR frontpanel.

4 Start standardnettleseren på PC-en ved å velge den fra "Start", "Alle Programmer" -menyen. Skriv inn webadressen levert med digital overføring enhet for å få opp oppsett nettside.

5 Skriv inn informasjon som kreves på websiden til å tilpasse og initialisere digital overføring enhet; denne informasjonen vil inkludere et brukernavn og passord, sammen med relevant informasjon om det trådløse hjemmenettverket og digital overføring enhet. Avslutt nettleseren når du er ferdig.

6 Starte standard nettleser på en bærbar PC eller en annen bærbar Wi-Fi-enhet fra en ekstern plassering. Skriv inn webadressen for digital overføring enhet.

7 Logg inn med ditt brukernavn og passord. Se videoen i et videovindu som det blir streamet fra frittstående DVR via Internett, høflighet av digital overføring enhet, ved hjelp kontroller på skjermen på nettleseren nettside.