Hvordan sette opp ditt Aktivert Blu-Ray spiller til Access Netflix

Hvordan sette opp ditt Aktivert Blu-Ray spiller til Access Netflix


For bare noen få dollar per måned, kan Netflix deg se ubegrenset streaming av filmer og TV-programmer gjennom en web-aktivert enhet, for eksempel din Netflix-klar Blu-Ray spiller. Ikke alle Blu-Ray-spillere kan streame video fra Netflix, så sjekk for Netflix-logoen på boksen eller ringe produsenten for å bekrefte enheten har Netflix streaming evner. Mer enn 23 millioner mennesker verden over dra nytte av Netflix instant streaming evner. Netflix lar deg bla gjennom eller søke tilgjengelige titler, og det lærer den type film eller vise deg gjerne slik at det kan gi anbefalinger for deg. For å se streaming video fra Netflix på Blu-Ray-spiller, først koble enheten til TV og Internett, og deretter aktivere den med Netflix.

Bruksanvisning

1 Opprett en Netflix konto hvis du ikke allerede har en. Skriv inn din e-postadresse og et selvvalgt passord "Start Your en måned gratis prøveversjon" delen øverst til høyre på Netflix hjemmeside og klikk "Fortsett". Skriv inn ditt kredittkort eller PayPal informasjon, klikker du boksen for å godta vilkårene og betingelsene, og klikk på "Start medlemskap." Hvis du avslutter kontoen din i løpet av de første 30 dagene, blir du ikke belastet.

2 Se i Blu-Ray-spiller brukerveiledning for å sikre at den er kompatibel med ruteren. De fleste web-baserte Blu-Ray-spillere koble seg til gjennom ditt hjem trådløse ruter; hvis ruteren tillater bare kablet tilkobling, pass på at det ligger i nærheten av Blu-Ray-spiller og koble de to enhetene ved hjelp av en Ethernet-kabel. Noen Blu-Ray-spillere kan ikke ha en Ethernet-port og koble bare trådløst, mens andre krever en adapter for å koble til trådløst, så kjøpe en Blu-Ray-spiller som fungerer best for din type router. Før du kjøper, sjekk din Blu-Ray spiller kompatibilitet til ruteren protokoll i tillegg. Mange krever en viss type ruter protokoll, for eksempel "IEEE802.11 b / g / n."

3 Koble Blu-Ray spilleren til Internett. Sørg for at Blu-Ray-enhet, router og modem er slått på. Følg de spesifikke instruksjonene i Blu-Ray spilleren bruksanvisningen, men de fleste krever tilsvarende trinn. Trykk "Innstillinger" eller "Home" på Blu-Ray fjernkontroll, og naviger til "Communication Setup" eller lignende kommando. Bruk fjernkontrollens piltaster for å velge tilkoblingstype: kablet eller trådløst. Trykk "Select" eller "OK". Klikk "Yes" som er nødvendig for å la enheten automatisk hente IP-adressen. Skriv inn din primære og sekundære DNS-adresser; hvis du ikke kjenner dem, klikk på datamaskinens "Start" -knappen og skriv "cmd" i "Søk" -feltet. Skriv "ipconfig" i "C" prompt. Spill DNS-adressene når de dukker opp. Velg «Test» for å kontrollere tilkoblingen.

Noen trådløse enheter kan koble automatisk til ruteren; i dette tilfellet, velger du riktig nettverksforbindelse fra listen din Blu-Ray spiller oppdager. Skriv inn en sikkerhetskode hvis det er nødvendig. Bruk "Test" funksjonen for å sikre at enheten er koblet til Internett med hell.

4 Registrer din Blu-Ray spiller med produsentens hjemmeside, hvis det er nødvendig for å få det til å spille av videoer på etterspørsel. Skriv inn navn, kontaktinformasjon og produktinformasjon, for eksempel modellnummer og serienummer, for å opprette kontoen. Noen produsenter send en e-post bekreftelse link som du må klikke på for å fullføre registreringen.

5 Aktiver Blu-Ray spiller med Netflix. Bruk din Blu-Ray fjernkontroll til å gå gjennom "Home" eller "Innstillinger" til din "Netflix" -menyen. Velg "Aktiver Instant Streaming Gjennom Netflix," eller lignende kommando. Når en aktiveringskode vises på TV-skjermen, må du logge inn på din Netflix-konto på datamaskinen din. Nederst til venstre på skjermen, klikk på "Hvordan se på TV-en din." Klikk på "Har du en aktiveringskode?" i midten av skjermen. Skriv inn aktiveringskode i boksen, og trykk deretter på "Aktiver".

6 Vent noen minutter for Netflix å aktivere enheten. Enheten aktiveres når endringer TV-skjermen for å vise din Netflix Instant Queue stedet for aktivering skjermen. Bruke datamaskinen til å laste filmer eller TV-programmer til din Instant Queue, deretter bruke Blu-Ray eksterne piltastene til å velge lastet filmer eller utstillinger å se på. Trykk "Enter" eller "Velg" for å begynne å se Netflix utvalget.