Hvordan sette opp CCD kameraer til Stream over Internett

Hvordan sette opp CCD kameraer til Stream over Internett


Ladede par enheter eller CCD, er ofte funnet i digitale videokameraer og brukes til å endre optiske bilder til digitale signaler som du kan manipulere med kameraet og datamaskinen. Hvis du ikke ønsker å bruke ekstra penger på en web cam så du kan være i stand til å bruke din vanlige digitale videokameraet til å kringkaste over Internett.

Bruksanvisning

1 Finn streaming video programvare for datamaskinen din. Disse programmene lar deg bruke video som du skyter fra kameraet og streame den over Internett. Du vil også kunne bruke den til videosamtaler via Skype eller MSN Chat. Som i 2010, disse programmene vanligvis koster mellom $ 20 og $ 40.

2 Last ned programvaren og dobbeltklikker på filen for å installere den. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

3 Koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel eller med en trådløs USB video transceiver hvis du ønsker å finne videokameraet borte fra datamaskinen.

4 Plasser kameraet på et stativ eller en flat overflate og peker på hva du ønsker å filme.

5 Gå til "Start Menu" og klikk på programmet link - eller dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet for ny programvare - for å åpne programmet.

6 Klikk på "Legg til" for å åpne en dialogboks og finn kamera som du bare sette opp. Klikk deretter på "Koble til" og programvaren vil laste strømmen til videoservere som følger med programvaren du har kjøpt. Du vil da få en link for å sende til dine venner eller familiemedlemmer, slik at de kan se videostrømmen.