Hvordan sette opp bukker på en Ford Taurus

Hvordan sette opp bukker på en Ford Taurus


Å vite hvordan du trygt løfte alle kjøretøy og støtte den på bukker er viktig, uansett hva merke eller modell bilen er. Ford Taurus er intet unntak. Hvis du løfter en aksel på Taurus (foran eller bak), vil et enkelt sett med jack stands være nødvendig. Hvis du løfter begge aksler, trenger du to sett med stands. I tillegg, mens de fabrikk levert sakse knekt for akutt veikanten reparasjon vil sikkert kunne løfte Taurus, en bedre og tryggere alternativ ville være å bruke en hydraulisk gulv jack.

Bruksanvisning

1 Plasser de to bremseklosser mot forsiden og baksiden av et dekk (spiller ingen rolle hvilken) på motsatt aksel hvorfra Taurus blir løftet først (hvis heve begge aksler).

2 Plasser trekloss på vugge gulvet jack og plasser den under rocker panel søm av Ford Taurus (foran eller bak). Veden blokken vil bidra til å forhindre bøying eller skade rocker panel søm Vri håndtaket på jack klokken så langt det går å aktivere hydraulisk heis.

3 Pump håndtaket for å heve vugge og blokk av tre, noe som gjør at justeringen av tre og vugge er sentrert til rocker panel sømmen før du kontakter den.

4 Fortsett å pumpe jack håndtaket til hjørnet av Taurus er hevet høyt nok til at jack stå for å bli plassert under den. For foraksel, plasserer støtten (e) under frontrammen rail (ca 10 inches i fra rocker panel søm) på Taurus. Det er en ramme rail hver for fører- og passasjer sider, men rail kjører bare omtrent halvparten av lengden på Ford Taurus, så bruker skinnen for bakakselen støtte er ikke et alternativ. For bakakselen støtte, plasserer støtten (e) i nærheten av jekken under rocker panel søm.

5 Vri håndtaket på jack klokka sakte for å frigjøre det hydrauliske spenningen på kontakten og la Taurus sakte lavere og ta kontakt med arm av parkeringsstøtten. Pass på at justeringen av armen av stativet ligger rett under henholdsvis frontrammen rail eller bak rocker panel søm.

6 Gjenta fremgangsmåten for den motsatte side av den samme aksel ved hjelp av jekken og trekloss. Hvis du løfter alle fire hjørner, løfter motsatt aksel og støtte den på bukker (én side om gangen) etter en aksel er festet på bukker.