Hvordan sette opp AT & amp; T Mobilsvar

Hvordan sette opp AT & amp; T Mobilsvar


AT & T tilbyr to typer mobilsvartjeneste, AT & T Voicemail og AT & T Mobilsvar Plus. De Plus plan funksjoner utvidet meldingslengde for både hilsen og den innkommende meldingen. Den har også en større melding kapasitet og lengre lagret-melding tid. Det er to måter å aktivere svartjenesten: ved å ringe ditt eget nummer fra telefonen som er tildelt mobilsvar eller ved å ringe AT & T svarnummeret fra en telefonlinje.

Bruksanvisning

1 Slik setter du opp din AT & T mobilsvar bruker telefonen tildelt tjenesten, ringe ditt eget nummer, inkludert retningsnummer. Trykk på * -tasten mens hilsenen spiller for å høre et opptak som sier ditt telefonnummer og ber deg om å legge igjen en beskjed. Lag et passord for talepostkassen. Du vil bli bedt om å oppgi et passord som er minst 4 sifre, men ikke mer enn 10. Husk hva du skriver, så du må skrive inn dette nummeret hver gang du ringer i å lytte til meldingene dine.

Det neste trinnet blir du bedt om å registrere navnet på personen som bruker postkassen: Oppgi fullt navn etter pipetonen. Spill inn en hilsen som folk vil høre når de kommer til mobilsvar. Du vil også bli bedt om å spille inn en travel hilsen, som den som ringer vil høre når linjen er opptatt.

2 Det andre alternativet for å sette opp mobilsvar er å ringe, fra hvilken som helst telefon linje, svarnummeret levert av AT & T. Et opptak vil be deg om å trykke * for å nå din postkasse. Deretter skriver du inn 10-sifret telefonnummer som er tilordnet til tjenesten som postkassenummeret. Ikke svare på neste spørsmål, som det vil gjenkjenne dette som ditt første besøk til din innboks. Innspillingen vil instruere deg om å trykke på # -tasten for å begynne å sette opp din personsvar. Sett opp passordet ditt. Spill inn navn, når du blir bedt, som for personen som bruker postkassen. Spill inn en hilsen for andre å høre når de kommer til telefonsvarer, samt en travel hilsen.

3 For å hente meldinger, start ved å ringe AT & T mobilsvartjenesten tilgang nummer (1-888-288-8893). Skriv inn passordet du opprettet når du setter opp kontoen, etterfulgt av # -tasten. Hvis ikke er hjemme, skriv inn 10-sifret telefonnummer når du blir spurt, og passordet du opprettet når du setter opp kontoen. Følg instruksjonene.

Hint

  • Når du oppretter passord, må du ikke bruke telefonnummeret eller personnummer. Bruk noe som bare du ville vite.