Hvordan sette musikk på en MP3-spiller

Mange programmer lar deg lytte til lydfiler på datamaskinen din. En bærbar mediespiller lar deg nyte den samme musikken mens du er på farten. Før du kan lytte til musikk på MP3-spilleren, må du først legge til filene på enheten. Windows Media Player er et program du kan bruke til å sette musikk på MP3-spilleren. For å gjøre dette, må du først legge til at musikken til biblioteket i Windows Media Player.

Bruksanvisning

1 Installer Windows Media Player hvis programmet ikke er på datamaskinen.

2 Åpne Windows Media Player.

3 Sett musikk til din Windows Music Player-biblioteket. Klikk på "File" øverst til venstre i programmet. Marker og velg "Legg til i bibliotek". Et vindu vil vises. Velg "Legg til" knappen. Deretter søke etter og finne mappen som inneholder musikken du har lagt på datamaskinen din. Velg denne mappen og klikk "OK." Klikk "OK" nederst "Legg til i bibliotek" vinduet for å plassere disse lydfiler i Windows Media Player-biblioteket.

4 Klikk "Sync" øverst i programmet.

5 Koble MP3-spilleren til datamaskinen. Når Windows Media Player erkjenner at MP3-spilleren er koblet til, vil navnet på enheten vises øverst til høyre i programmet.

6 Klikk på "Songs" linken under "Library" Hver fil du har lagt til biblioteket i trinn tre vil bli oppført i sentrum av Windows Media Player.

7 Bla gjennom sangene til du finner filene du ønsker å sette musikk på MP3-spilleren. Marker sangen (e) du ønsker å sette på spilleren og dra filen (e) over til "Sync List" på høyre del av programmet. Fortsett å gjøre dette til du har lagt til alle de ønskede musikk på MP3-spilleren.

8 Klikk "Start Sync" under listen over sanger du dro over til høyre side av programmet. Musikken vil bli lagt til MP3-spilleren. En melding vises i midten av programmet når prosessen er ferdig. Deretter kan du koble til MP3-spilleren.