Hvordan sette klokketiden for en SY703 Nissan Radio / klokke

Hvordan sette klokketiden for en SY703 Nissan Radio / klokke


Nissan designer og produserer en linje av motorvogner varierer mellom sportsbiler, sedans, sport nyttekjøretøyer og henting lastebiler. Nissan biler er utstyrt med stereoanlegg, og avhengig av modellen merke og år, kan bilen utstyres med Nissan radio modellnummer SY703. Den SY703 er hovedsakelig funnet i Nissan Pulsar modellen, men det er også brukt i Xterras og andre modeller. Stille klokken på SY703 tar bare noen få minutter, og er gunstig for sjåføren å alltid være i stand til å se riktig tid.

Bruksanvisning

1 Vri tenningsnøkkelen til "ACC" for å styre radioen. Du kan også slå av tenningen hele veien til "ON" for å starte motoren og bruke radioen.

2 Trykk på "Meny" -knappen gjentatte ganger på radioen til "Clock" vises. Trykk på "Søk" knappen til "CLK ON" vises.

3 Trykk på "Meny" -knappen en gang til for å gå inn i innstillingsmodus. Timen begynner å blinke. Trykk på "Søk" -knappen for å justere timen. Når timen er riktig innstilt, trykk på "Meny" -knappen for å bytte til protokollen. Protokollen vil nå begynne å blinke.

4 Trykk på "Søk" -knappen for å justere minuttene riktig. Når protokollen er satt trykk på "Meny" -knappen på riktig måte. Dette vil spare den nylig satt tid og gå ut av klokke-innstillingsmodus.