Hvordan sette GPRS for Globe

Globe Telecom er en av de store teleselskap på Filippinene. Det gir filippinere med mobilnett og bredbåndstjenester med alternativer for forhåndsbetalte og etterbetalte abonnementer. Det er også en av de to selskapene som tilbyr roaming-tjenester for sine abonnenter. Det andre selskapet er Smart Communications. Vanligvis, når du bruker en mobiltelefon med Globe tjenesten for første gang, må du først aktivere håndsettinnstillingene for å dra nytte av nettverkets GPRS-tjenesten.

Bruksanvisning

1 Bekreft din mobiltelefon produsent og modellnummer fordi du trenger dette når du ber om aktivering. Globe gir hvert håndsett modell med spesifikke innstillinger for sitt system. Du kan også bekrefte det nøyaktige modellnummeret på telefonen din ved å ringe enten telefonprodusentens kundeservice eller Globe Telecom kundeservice, som er "211" når du ringer fra en Globe mobiltelefon eller "+ 63-2-730-1000" når du ringer fra et land-line telefon eller en ikke-Globe mobiltelefon.

2 Opprett en ny SMS-melding. Skriv inn "GO (mobiltelefon produsent og modell)," deretter sende den til "2951." Men på grunn av de mange tilgjengelige telefoner Globe støtter, kan den eksakte SMS variere litt. I dette tilfellet er det best å spørre en kundestøttetjeneste for å bekrefte det eksakte tekstmelding til bruk. For eksempel, når du bruker visse Nokia-telefoner der du må skrive inn "GO (håndsett modell) ,, 1234" til "2951." De fire siste sifrene faktisk utgjør håndsettet standard PIN-kode, som innledes med to komma.

3 Vent til SMS-melding du mottar, noe som bekrefter vellykket installasjon av GPRS-innstillingene for håndsettet. Avhengig av nøyaktig håndsett brukes, kan noen automatisk installere innstillingene, mens andre kan kreve inn i håndsettets PIN før aktiveringen er fullført. Dette kan være den håndsettet standard PIN eller din egen valgte PIN (hvis du allerede endret standard PIN). Hvis du ikke klarer å hente inn PIN-koden, kan du kontakte mobiltelefonen produsenten å be om en PIN reset.