Hvordan sette en seng liner på en subwoofer Box

Hvordan sette en seng liner på en subwoofer Box


Noe tøff og ripe og-tåre-bevis burde dekke bilbransjen subwoofer. Teppe vil slitasje. Maling riper. Det er en idiotsikker alternativ, skjønt, og ikke bare er den sterk, men det styrker leddene på boksen, og kan være hadde i flere farger: spray-on truck bed liner. Det skjemaet passer og forsegler MDF eller tre av boksen. Du kan enten få lokal profesjonell til å bruke den for deg eller kjøpe noen som du kan bruke med en rull.

Bruksanvisning

1 Fjern høyttalere komponenter fra subwooferen boksen og lagre skruene i en sandwich bag. Hvis woofer er montert med bolter og T-nøtter, bruke en tynn film av vaselin å bolt hoder og sett dem inn igjen etter fjerning av woofer. Å ha dem på plass vil hindre spray tetter gjengene på T-nøtter.

2 Dekk til høyttalerledningstilkoblinger og koblingsplate på baksiden av boksen med duct tape.

3 Isoler innsiden høyttalertilkoblingene med duct tape og trekke ut noen myk høyttaler batting. Oppbevar batting i en plastpose for montering. Dekke eventuelle skum egg kasse panel inne i høyttaleren med avisen og duct tape.

4 Spray den utenfor og montering rim, eller bruke DIY bed-liner-in-a-can med ruller følger med i pakken. Hvis woofer ble montert med bolter, fjerne dem nå, tørke duken av hodene og lagre dem for montering. La skapet ferdig tørr og herde grundig.

5 Fjern avis og duct tape, refill subwoofer boks med vatt, trekk duct tape av terminal og re-montere woofer.

Hint

  • Søknad til uferdig MDF eller tre krever ikke pre-sliping og roughing som malt eller grov metall på en lastebil seng gjør. Annet enn det, følger de samme instruksjonene som for søknad til en lastebil seng.
  • Selv om mange fora nevne hjelp seng liner på underbokser, kan den beste informasjonen for allmenngjøring fortsatt kan bli funnet på lastebil og Jeep hobby nettsteder.