Hvordan sette en pris på bil Detailing

Hvis du er villig til å jobbe hardt, kan en bil detaljering virksomhet være en fin måte å tjene til livets opphold. En av de hyppigste spørsmålene fra de som har begynt i detalj er "Hvor mye tar jeg?" Svaret på det spørsmålet avhenger av hvor du bor, levekostnader og mengden av konkurransen. Konkurranse kan skape priskriger i detaljering virksomhet (eller hvilken som helst annen virksomhet). Andre viktige faktorer inkluderer din kompetanse og din gjennomsnittlige kostnaden for å gjøre forretninger.

Bruksanvisning

1 Sammenligne prisen på andre butikker i ditt område. Kontakt noen lokale detalj butikker og bilindustrien forhandlere for å finne ut hva de tar betalt. Hold prisen i tråd med deres; når det er mulig, sett lavere pris, spesielt hvis du akkurat har begynt, og prøver å bygge et klientell.

2 Bestem kostnadene ved å gjøre forretninger. Din overhead, inkludert kostnader for rengjøring forsyninger, verktøy og eiendommen vil spise unna en god del av din bruttofortjeneste. Ha dette i bakhodet når du setter en pris. Hvis du opererer en mobil detalj virksomhet, vurdere kostnadene for drivstoff og vedlikehold på bilen din.

3 Kategorisere tjenester; sette en pris for hver tjeneste. Vurdere å tilby grunnleggende, mid-level og avanserte servicepakker. Din grunnpakke kan inneholde en utvendig vask og vask sammen med et lyst interiør detalj. Legg til flere tjenester og øke prisen for hvert stigende pakke, for eksempel et komplett interiør detalj for avanserte pakke.

4 Tilby spesialtilbud, rabatter eller kuponger for å gjenta kunder. En av de viktigste faktorene i å etablere en vellykket detalj virksomhet er å etablere et klientell. Kaster i en freebie eller ekstra fra tid til annen kan øke sjansene en kunde kommer tilbake til deg - i stedet for å gå et annet sted - når de trenger deres neste detalj.

Hint

  • Aldri sette prisen høyere enn konkurrentene, i alle fall ikke før du er etablert. Hvis du har mange års erfaring og mange fornøyde kunder, kan du være i stand til å komme unna med å lade en høyere pris.