Hvordan sette en Panasonic ekstern kjøring av kode

En Panasonic fjernkontroll er ikke verdt mye hvis du ikke kan programmere den. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre, vil oppgaven synes umulig, men når du vet knapper å presse og for å presse dem inn, programmering prosessen tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Hold nede knappene på fjern merket "Handling" og "Power" på samme tid i fem sekunder. Hvis Panasonic fjernkontrollen er en tent fjernkontroll, komponentknappene vil alle lys opp.

2 Trykk på knappen for komponent, slik som TV eller DVD-spiller, på fjernkontrollen som du programmering. Under avsnittet finner du en link til TV-koder nettstedet. Gå til TV-koder nettsted for å finne kodelisten for den komponenten du programmering.

3 Bruk fjernkontrollens talltastene for å taste inn koden for komponenten. Stå innen rimelig rekkevidde uten hindringer som blokkerer banen mellom fjernkontrollen og komponenten, peke fjernkontrollen mot den komponenten, og trykk deretter på "Power" -knappen. Hvis komponenten slår seg på, betyr det at fjernkontrollen er programmert. Hvis komponenten forblir av, gjenta trinnene ved hjelp av neste kode på kodelisten.