Hvordan sette en klokke på en Pioneer DEH 2800

Grunnlagt i Tokyo, Japan i 1938, er Pioneer Electronics et internasjonalt elektronikkselskap som spesialiserer seg på forbrukerelektronikk, inkludert ettermarkedet bil lydalternativer. Pioneer DEH 2800 er en in-dash CD-spiller og radio-mottaker som også spiller MP3, WMA og WAV-filer. Pioneer DEH 2800 CD-spiller og radio mottaker inkluderer også en digital klokke skjermen for å hjelpe deg med å holde tiden mens ute på veien. Innstilling av digital klokke på din Pioneer CD-spiller er en rask, enkel og smertefri prosess.

Bruksanvisning

1 Finn "Source" -knappen i øverste høyre hjørne av Pioneer DEH 2800 CD-spiller. Trykk og hold på "Source" -knappen til CD-spilleren enheten slår seg av.

2 Finn "Audio" knappen nederst til høyre side av Pioneer CD-spiller enhet. Trykk og hold "Audio" -knappen til klokken vises på det digitale displayet.

3 Finn "Venstre pil" og "Høyre pil" knappene i midten av høyre side av Pioneer DEH 2800 CD-spiller. Bruk "pil venstre" eller "Pil høyre" for å markere de timene stedet sifrene på det digitale displayet. Merk at timene sted tallene begynner å blinke.

4 Finn "pil opp" og "pil ned" knappene nær "Venstre pil" og "Pil høyre" knapper på din Pioneer CD-spiller enhet. Bruk "pil opp" og "pil ned" for å justere timene sted sifre til riktig tid.

5 Bruk "pil venstre" eller "Pil høyre" for å markere minuttene sted sifrene på det digitale displayet. Vent minuttene sted sifrene skal begynne å blinke, noe som indikerer at de kan settes.

6 Still inn minuttene sted sifrene til ønsket tid med "Pil opp" og "pil ned" knappene.

7 Trykk og hold "Audio" -knappen på Pioneer DEH 2800 CD-spiller til enheten slås av for å lagre klokkeinnstillingene.

Hint

  • Du kan slå klokkefunksjonen på det digitale displayet av og på ved å trykke på "Clock" -knappen. Merk at "Clock" -knappen nederst til venstre side av CD-spilleren enhet.