Hvordan sette Edge Juice å forbedre gass kjørelengde

Edge-produkter er utviklet for å endre ytelsesdata i en datastyrt kjøretøy. Motoren bruker denne informasjonen til å foreta justeringer i drivstoff og timing. Du kan sette Edge Juice å forbedre gass kjørelengde ved å endre hvilken informasjon som blir sendt til bilens datamaskin. En vanlig følge av høyere gasspriser er etterspørselen for bedre drivstofføkonomi. Ettersom prisen på drivstoff pigger, sette Edge Juice å forbedre gass kjørelengde for flere miles fra hver tank.

Bruksanvisning

1 Start kjøretøy utstyrt med en Edge Juice. Slå av alt tilbehør som kan være på, inkludert radio, lys og klima / varme. Holde bilen i park, men trå inn bremsepedalen eller sett i nødbremsen.

2 Finn Edge Juice strøm bryteren som styrer Juice modulens ytelse. Bryteren er en krom-farget vippebryter vanligvis festet til dashbordet på fører høyre side. Bryteren kan flyttes opp og ned gjennom tre innstillinger: nivå # 1 - 25hk, nivå # 2 - 40hp og nivå # 3 - 80hp.

3 Flytt spaken på Edge Juice effektnivå bryteren til øverste stilling. Når bryteren er i denne posisjonen, er Juice modulen satt på effektnivå 1. Denne innstillingen vil øke mengden av luftstrøm bilens datamaskin leser og redusere mengden drivstoff som kreves. Juice Modulen "lener seg ut" av motoren akkurat nok til å forbedre gass kjørelengde med en databrikke når kjøretøyet drives på den mest økonomiske omgivelser.

4 Kjør med drivstofføkonomi i tankene. En konstant hastighet på 65 mph på motorveier er foreslått. Unngå rask akselerasjon, hard bremsing og langvarig tomgangskjøring (langvarig = 90 sekunder eller lenger). Og viktigst av alt, opprettholde optimal lufttrykket i hvert dekk ukentlig i henhold til produsentens spesifikasjoner.

Hint

  • Marker dashbordet eller strømnivåbryter monteringsplate med forskjellig ytelse karakterer. Vurdere å investere i Edge Products 'Attitude monitor for Juice modulen. Denne enheten gjør det enkelt å holde styr på Juice modulens innstilling samt leser EGT (eksostemperatur) og ladetrykket.
  • Den ekstra hestekreftene skapt av den Juice modulen kan redusere effektiviteten til motoren hvis det ikke er drevet med drivstofføkonomi i tankene.