Hvordan sette døren høyttalere til en Amp

Bil-høyttalere alene vil bare gi så mye i veien for kvalitet og volum. For en virkelig kraftig og komplett lyd, lyd entusiaster slå sine høyttalere med en forsterker. Å levere bilens døren høyttalere med et forsterket signal, kan du ha en tekniker på en ettermarkedet forhandler koble døren høyttalere til en forsterker, eller du kan utføre tilkoblingen selv og spare kostnadene av arbeidskraft.

Bruksanvisning

Hvordan sette døren høyttalere til en forsterker.

1 Koble den negative batterikabelen (eller jordingskabelen) fra bilens batteri. Jordingskabelen er den svarte kabelen som kobler batteriet til bilens ramme eller chassis. Bruk en 10 mm fastnøkkel eller Phillips-skrutrekker for å løsne klemmen rundt den negative.

2 Fest forsterkeren ring terminal til den positive ledningen fra bilens batteri. Fjern sikringen fra sokkelen før du kobler til strømforsyningen wire.

3 Fest strømforsyning leder til ringen terminal og ruter den til forsterkeren.

4 Koble til strømforsyningen wire og signalledningen til forsterkeren. Koble signal ledningen langs en egen bane til stereo.

5 Fjern dørpanelene til kjøretøyet. Denne prosessen varierer fra bil til bil. De fleste biler, lastebiler og SUVer krever at du bruker en trim lirke verktøy for å fjerne panelene. Det er spesifikke prosedyrer for å koble styre forbindelser mellom dørpaneler og menighetene inne. Rådfør deg med bilens reparasjonshåndbok for spesifikke instruksjoner.

6 Koble høyttalerkablene fra utgangen av forsterkeren til døren høyttalere. Kjør høyttalerkablene under tepper til forsiden av kjøretøyet. Mate høyttalerkabelen langs den samme ruten tidligere ble brukt av fabrikken høyttalerkabelen fra stereoanlegget.

7 Juster nivåene av forsterkeren til spesifikasjonene i høyttalerne. For riktig effekt, ta kontakt med forsterkerens håndboken.

8 Erstatte sikringen inn i ringen terminal i nærheten av tilkoblingen til batteriet.