Hvordan Sett YouTube-videoer på en Ematic MP3-spiller

Hvordan Sett YouTube-videoer på en Ematic MP3-spiller


Hvis du ønsker å sette YouTube-videoer på Ematic MP3-spilleren så må du konvertere videoer til MP3 først. Du kan konvertere YouTube-videoer til MP3 på nettet med en rekke nedlastingstjenester som alle er tilgjengelig gratis. Når du har lastet ned MP3-filen du koble til MP3-spilleren og dra og slipp MP3 til MP3-spilleren i "Min datamaskin" -mappen på datamaskinen.

Bruksanvisning

konvertering

1 Naviger til Video2mp3. Skriv inn YouTube URL i URL-feltet, velger du enten "Standard kvalitet" eller "Høy kvalitet," klikk "Konverter." Vent til konverteringen er ferdig og MP3 vil bli lastet ned til din standard nedlastingskatalogen. Noen nettlesere vil spørre deg om du vil angi en nedlastingssted i så fall velge en, og klikk "Lagre".

2 Naviger til VidToMP3. Skriv inn YouTube URL i boksen, velg "Standard kvalitet" eller "høy kvalitet" hvis du foretrekker det. Klikk "Last ned" og vent til nedlastingen begynne. Når nedlastingen er fullført du er klar til å flytte sangen til din MP3-spiller.

3 Naviger til ListenToYouTube.com. Skriv inn YouTube URL i det aktuelle feltet, velger du en lydkvalitet og klikk "Go".

overføre

4 Koble Ematic MP3-spilleren til en ledig MP3 port.

5 Naviger til de nedlastede MP3 som du fikk fra YouTube. Velg MP3 trykk "CTRL" + "C".

6 Klikk "Start", deretter "Computer".

7 Dobbeltklikk på Ematic MP3-spilleren trykk "CTRL" + "V" for å lime inn MP3-fil. Du har nå satt YouTube-videoer på MP3-spilleren.