Hvordan Sett Senke på en bil

Installere senkefjærer er en populær modifikasjon for mange biler og lastebiler, fordi lavere høyde ser bra ut og fungerer godt. Prosessen med å installere fjærene bør ta omtrent en time med de riktige verktøyene. I dette eksemplet, er bilen en 1995 Honda Civic.

Bruksanvisning

Front Suspension

1 Løft opp bilen med jekken og støtte bilen på bukker. Sørg for at bilen er sikker på tribunen før du fortsetter.

2 Fjern dekkene ved hjelp av dekk jern og plassere hjulene til side.

3 Pop panseret og skru fra hverandre to boltene som fester staget til spankulere tårn ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakter.

4 Unbolt klemme bolten som fester staget til nedre gaffel med 3/8-inch skralle og socket sett.

5 Unbolt bolten som forbinder gaffelen til nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og en fastnøkkel. Fjern spankulere på dette tidspunktet.

6 Plasser spankulere kompressorer på fjæren på strut. Space klemmene for kompressorene så langt fra hverandre på våren som mulig for å gi deg massevis av komprimering rom.

7 Stram våren kompressoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakter. Stram kompressoren ved å veksle fra side til side. Gjør dette til fjærene har komprimert minst 2 inches.

8 Sett umbrakonøkkelen inn i toppen av spankulere og løsne staget cap bolten med en fastnøkkel. Mot slutten av gjengene, begynner å slå på verktøy langsomt, i tilfelle noen trykket fortsatt i fjæren.

9 Fjern strut cap og våren. Dekomprimere våren kompressorer med 3/8-inch skralle.

10 Trekk av plasthette på strut akselen. Det er en gummi bumpstop på strut akselen. Trekk den av og kutt den i to med kniv, og sett og montere.

11 Plasser senke fjæren på strut. Prøv å plassere spankulere hetten tilbake på forsamlingen. Det bør passe uten å måtte bruke våren kompressorer, men hvis det ikke gjør det, komprimere fjæren som du gjorde i trinn 7.

12 Monter fronten i motsatt rekkefølge av demontering.

bakfjæring

1. 3 Pop stammen og skrelle tilbake teppet for å avsløre de to boltene som holder hver strut å spankulere tårnet. Unbolt disse to boltene med 3/8-inch skralle.

14 Unbolt staget fra styrearmen med en 3/8-inch skralle. Fjern staget fra kjøretøyet.

15 Komprimer våren og demontere spankulere på samme måte som foran suspensjon, trinn 6-11.

16 Sett sammen i motsatt rekkefølge av demonteringen.

17 Bolt dekkene på bilen med dekk jern, løfte bilen med jekken og ta ut bukker.