Hvordan Sett på O2 Sensor på en 2000 Honda Civic

Hvordan Sett på O2 Sensor på en 2000 Honda Civic


Skifte oksygen (O2) sensoren i 2000 Honda Civic kan forbedre bilens tomgang, drivstofføkonomi og motorytelse. The O2 sensor leser prosentandelen av oksygen i eksosen når de kommer ut av motoren, deretter konverterer denne informasjonen til milliampere - disse brukes av motorstyringen datamaskinen for å justere luft / drivstoffblanding går inn i motoren. Hvis en sensor svikter, vil motoren gå svært grov og selv stall under kjøring.

Bruksanvisning

1 Løft fronten av bilen med en jekk, så støtter bilen på et sett av jack stands. Skyve under bilen, rett bak forhjulene, og finn O2 sensor på katalysatoren.

2 Koble den elektriske kontakten på O2 sensor pigtail fra kontakten på hoved ledningsnettet ved å frigjøre låsetappen og skille de to halvdelene. Plasser en O2 sensor socket på sensoren, og slå den mot klokken med en skralle, fjerne sensoren fra katalysatoren.

3 Sett inn en ny O2 sensor i det gjengede hullet i katalysatoren og vri den med klokken ved hjelp av en O2 sensor socket og skralle å stramme den. Koble ledningsnettet kontakten på bilen til pigtail kontakten på O2 sensor, skyve dem sammen til låsetappen smetter på plass.

4 Skyv ut fra under bilen, heve bilen av bukker med en jekk, og deretter fjerne tribunen fra under bilen. Senk jack, sette bilen på bakken, og deretter fjerne jack fra under bilen.