Hvordan Sett på hytta luftfilteret i en 1998 Honda CR-V

Honda CR-V, som ble innført i 1996, er en kompakt SUV. Den første kropp stil spenner 1996-2001; CR-V ble betydelig redesignet for 2002 årsmodell. Installere en ny hytte luftfilter i en første generasjon CR-V er mye annerledes enn i nye modeller. Filteret er vanskeligere å få tilgang til og krever fullstendig hanske fjerning. Likevel kan prosedyren gjennomføres på mindre enn 30 minutter, selv om det er første gang du erstatte en hytte luftfilter.

Bruksanvisning

1 Åpne hanskerommet og overføre innholdet til et annet sted. Finn de to svarte stopp på hver side av hanske veggen (disse holde døren hanskerommet fra å falle helt ned). Trekk gummi stopper utenfor. La hanskerommet døren for å falle ned.

2 Fjern de to boltene som monteres i hanskerommet (disse vil være synlig med hanskerommet døren senket). Løft hanskerommet ut av festet. Fjern Phillips skruen fra området bak hanskerommet, og deretter trekke av plastdekselet å avsløre hanskemonterings bar.

3 Fjern de seks skruene fra monteringslinjen. Bruk en 10mm fastnøkkel for de større bolter og en 8mm fastnøkkel for de mindre bolter. Når boltene er fjernet, trekk stangen ned for å fjerne det.

4 Ta ledningsnettet fra sentrum klemme for å gi tilgang til hytta luftfilterrommet (venstre side av hanskerom området). Trekk av det svarte filterdekselet (det er montert vertikalt) for å få tilgang til filteret. Skyv det gamle filteret ut.

5 Sett inn det nye hytta luftfilteret inn i huset. Smekk plastdekselet på igjen og plassere ledningsnettet tilbake i sentrum klemmen. Plasser monterings bar tilbake i sin stilling. Bytt ut boltene og stram godt. Plasser plastdekselet på plass igjen. Stram til skruen for å feste det.

6 Plasser hanskerommet tilbake på plass. Trekk til skruene for å feste hanskerommet til monterings bar. Løft hanskerommet opp, tilbake til normal posisjon. Sett inn gummi stopper for å sikre hanskerommet.

Hint

  • Holderstangen bolter er vanskelig å nå med en skralle. Bruk en standard skrunøkkel for å gjøre fjerne dem lettere.