Hvordan Sett på Front Door Latch trenger på en 2000 Dodge Neon?

The Neon ble introdusert av Chrysler Corporation i 1995; det hadde både Dodge og Plymouth navn. 2000 Dodge Neon ble produsert med en 2,0-liters motor, var i stand til 135 hestekrefter og genererte 130 fot-pounds av dreiemoment. Karosserideler på 2000 Neon holdes sammen det meste av "torx" bit eller stjerne-bits bolter og skruer. Døren klinke til 2000 Neon er tilgjengelig på noen auto deler butikker, samt fra de fleste forhandlere Chrysler, Jeep eller Dodge.

Bruksanvisning

1 Åpne frontdekselet på Neon. Fjern innsiden dør-panel bolter fra Neon med en 3/8-inch skralle, og en kombinasjon av 3/8-tommers stasjons stikkontakter og bits drivere torx. Tillegg av en forlengelse mellom skralle og socket kan gi deg mer innflytelse på bolter, som kan være vanskelig å nå. Det vil også gi deg manøvrerbarhet for å slå skrallen mer fritt.

2 Fjern vinduet sveiv-håndtak fra døren. Pop rundskrivet kategorien av bunnen av sveiv-håndtak med en flat skrutrekker; skru bolten som holder sveiven på kjøretøyet. Hvis Neon har elektriske vinduer, fjerne vindu kontroll-bryteren-panelet ved å lirke den oppover og ut av den indre dørhåndtaket. Koble den elektriske kontakten fra baksiden av vinduet kontroll-bryteren-panelet.

3 Fjerne hele dørpanelet ved å trekke platen oppad og ut av den øvre døren leppen. Når panelet kommer fri av døren leppe, skyver hele panelet mot fronten av bilen. Dette vil fjerne panelet fra dørhåndtaket mekanisme.

4 Knele ved siden av eksponerte innsiden av døren. Inspiser innsiden av døren låsen, ved hjelp av en lommelykt om nødvendig. Det er tre forbindelsesstengene festet til innsiden av døren-låseenhet. To kobler stenger kjøre nesten rett opp og ned; dette er de stenger for låsesylinderen og det ytre håndtak. Klipsene som holder stangen i stedet har et hull i toppen der stangen går gjennom ,. Halsen av klippene vikle rundt og knipse på de rette deler av stengene.

5 Fjern plastklemmene fra alle tre stenger. Skyv klipsene ut av stengene og trekk stengene ut av klippet hull. Bruk et par av nål nesen nebbtang eller en flat skrutrekker.

6 Fjern de to, store monteringsbolter - holde døren låsen på plass - fra utsiden av døren panel. Bruk en 3/8-inch skralle, skralle forlengelse og en Torx driver litt for å fjerne låsen monteringsbolter. Ved begynnelsen fjerning av andre bolten, når den ledige hånden på innsiden av døren og holde døren låsen. Hvis du ikke holder døren låsen, vil det falle på innsiden av døren; Dette kan muligens skade noen av vinduet spor eller montering. Fjern døren låsen helt fra døren når den andre bolten er fjernet.

7 Klargjør den nye døren låsen for installasjon ved visuell inspeksjon låsen. Hvis det mangler låsen på kontakten-rod klipp, må du overføre klipp fra den gamle døren låsen. Skyv klipsene ut av den gamle døren-latch montering med en flat skrutrekker. Knepp klipp til den samme posisjonen på den nye låseenheten.

8 Installer ny dør låsen på innsiden av døren med en hånd. Med den andre hånden, start dør-låsen bolter fra utsiden av døren; de vil begynne å holde låsen på plass. Stram dør-låsen monteringsbolter ned med 60 til 80 fot-pounds av dreiemoment. Bruk en 3/8-inch skralle, forlengelse og Torx driver litt.

9 Reach innsiden av døren montering og koble kobler stenger til deres utpekte veivstangen klipp. Skyv hver stang gjennom hullet i hodet av klippet; vikle klippet rundt stangen for å knipse det på plass. Bruk et par av nål nesen nebbtang for å presse klipsene til de klikker på plass.

10 Test den nye døren låsen ved å lukke døren og forsøker å åpne den fra utsiden av Neon. Gjenta dette trinnet fra innsiden av bilen; forsøke å åpne døren med den indre dørhåndtaket. Hvis forbindelsesstengene er riktig tilkoblet, åpnes døren uten et problem. Test lock-sylinder forsamlingen på ny dør låsen ved å sette nøkkelen for døren; vrir om nøkkelen høyre og venstre et par ganger. Hvis døren låses og låses opp, er din forbindelse perfekt.

11 Sett på dørpanelet på Neon, noe som gjør at dørhåndtaket går gjennom det aktuelle hullet. Skyv toppen av panelet ned i overleppen av døren. Bruk håndtaket av en flat skrutrekker til å tamp platen ned til den riktig plass på toppen av døren forsamlingen.

12 Installer vinduet sveiv gjennom døren panel og inn døren. Koble til strøm vinduet på kontrollpanelet til døren ledninger hvis vinduene er elektrisk. Skyv sentralen inn døren-panel montering og skyv til den kommer på plass. Installer alle dør-monteringsbolter med en 3/8-inch skralle og utvidelse, sammen med en kombinasjon av torx-bits og 3/8-tommers stasjons stikkontakter. Stram døren monteringsbolter mellom 15-til-20 fot-pounds.